Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

De Naamborden Specialist is dé expert op het gebied van huisnummers en naamborden

Heb je een nieuw huisnummerplaatje of naambord nodig? En zoek je iets bijzonders? De Naamborden Specialist heeft vele exemplaren op voorraad. Van messing naamplaatjes tot houten modellen. Van klassieke cottage naamborden tot hippe glazen ontwerpen.

In eigen fabriek gemaakte emaille huisnummerborden

Een serie die wij erg leuk vinden, zijn de emaille huisnummerborden. Dit soort plaatjes worden in de eigen fabriek met de hand gemaakt. Om voor een overzichtelijk aanbod te zorgen, zijn de emaille bordjes onderverdeeld in:

–        gebolde plaatjes;
–        ovale en ronde huisnummers;
–        nummerplaatjes met een oor-bevestiging;
–        moderne emaille bordjes;
–        losse modellen die onderling te combineren zijn;
–        goedkope plaatjes.

Van al deze huisnummers heeft het team van de Naamborden Specialist duidelijke foto’s online geplaatst, zodat je de onderlinge verschillen goed kunt zien.

Een chique huisnummer van leisteen

Een tweede optie die we noemen is: huisnummerplaatjes van leisteen. Dit zijn chique borden die jarenlang meegaan. Er zitten grote en kleine platen bij. We noemen een paar maten: 30 bij 15 cm, 20 bij 20 cm en 15 bij 15 cm. Heb je een voorkeur voor de ovale vorm? Ovalen platen zijn er van 30 bij 20 cm en 23 bij 14 cm. Groot voordeel van leisteen is dat het weerbestendig is. De huisnummerplaat blijft er mooi uitzien.

Als je een nieuw huisnummer hebt uitgezocht, is het zaak daar een passend naambord bij te vinden. Op www. denaambordenspecialist.nl is dat geen enkel probleem. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof naambordje, bronzen plaatje of messing naambord. Andere platen zoals van glas, leisteen of perspex heeft de Naamborden Specialist ook. Naambordjes van chroom en RVS verkoopt deze webshop veel. Twee speciale ontwerpen waar we mee af willen sluiten, zijn de verlichte naamborden op zonne-energie of met ingebouwde ledverlichting. Pluspunt van de solar platen is dat je geen draden hoeft aan te leggen. De batterij in het bord laadt automatisch op. De led-naamborden werken op stroom. Je krijgt er vanzelfsprekend een 12V omvormer voor de aansluiting bij geleverd.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/