Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

De Wit Hekwerken – uw ervaren hekwerk specialist

Voordat u verder kijkt willen wij u graag iets vertellen over onszelf! De Wit Hekwerken is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de hekwerk wereld en daarom hebben wij alle ervaring om u van dienst te kunnen zijn. Wij plaatsen hekwerken voor bedrijven en instellingen, overheidsinstanties, kinderdagverblijven, scholen, (sport)verenigingen, maar zeer zeker ook voor de particulier.

Waarom kiezen voor een hekwerk van de Wit Hekwerken

  • Kosteloze opmeting van uw tuin of perceel waardoor al onze sierhekken exact op maat gemaakt worden;
  • Wij fabriceren en monteren hekwerken in eigen beheer, dus een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • Uitgebreid assortiment;
  • Uitgebreide showtuin;
  • Alle ervaring om u van dienst te zijn.

De Wit Hekwerken onderscheidt zich

Doordat wij al onze hekwerken in eigen beheer produceren in onze werkplaats, en deze door gekwalificeerde hekwerk monteurs gemonteerd worden, kunnen wij u een scherpe prijs bieden en de hoogste kwaliteit garanderen. Hierdoor zijn wij zowel met de productie als de montage direct betrokken. En daardoor onderscheidt de Wit Hekwerken zich van andere hekwerk bedrijven!

Bij De Wit Hekwerken heeft u persoonlijk contact, wij nemen echt de tijd om uw wensen te bespreken

Het draait niet alleen om het uiteindelijke resultaat, ook de weg daar naar toe is zeer belangrijk. Onze kracht ligt dan ook bij ons klantvriendelijke en ervaren personeel die echt de tijd voor u neemt. En ook daar in onderscheid De Wit Hekwerken zich van andere hekwerk bedrijven. Hierdoor hebben wij een grote klantenkring opgebouwd, waar wij als De Wit Hekwerken erg trots op zijn.

Hekwerk showtuin
Heeft u na een bezoek aan onze site nog vragen of wilt u onze hekwerken gewoon eens in het ´echt´ aanschouwen. Dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze prachtige showtuin.

In onze showtuin vind u naast vele verschillende soorten sierhekwerken en sierpoorten ook gaashekwerk, spijlenhekwerk, schuifpoorten. Kortom, wij kunnen u met ieder type hekwerk van dienst zijn.

https://dewithekwerk.nl