Woning en Tuin

Een woondecoratie en meubel groothandel voor ondernemers

Bent u als ondernemer op zoek naar een woondecoratie groothandel voor bijvoorbeeld uw hotel, café, restaurant, kantoor of bedrijfsruimte? Dan is het uitgebreide assortiment van de specialist ADC Guntlisbergen precies wat u zoekt. Dit bedrijf verkoopt de meest bijzondere meubelen en decoratie om de inrichting van uw gewenste ruimte compleet te maken. Creëer precies de sfeer die u voor ogen heeft en vindt de meubelen en decoratie die voldoen aan al uw wensen in de webshop van deze woondecoratie groothandel.

Woonartikelen en decoratie van hoge kwaliteit

ADC Guntlisbergen is een enorme groothandel in woondecoratie met een breed assortiment aan woondecoratie en andere woonartikelen. Ze bestaan al meer dan 50 jaar en hebben in al deze jaren een groothandel op weten te bouwen met hoge kwaliteit woondecoratie voor allerlei verschillende ondernemers. Of u nu op zoek bent naar moderne woonartikelen of juist een vintage uitstraling wilt creëren; in de webshop van deze groothandel in woondecoratie vindt u het allemaal! Ze vinden het fijn om u te assisteren wanneer u nog niet zeker bent over de stijl die u wilt en denken graag met u mee. Van decoratie zoals kaarsen, huiden en vachten, beelden en spiegels tot aan lampen en meubelen, bij deze groothandel in woondecoratie slaagt u in één keer voor uw hele interieur.

Bestel direct uw favoriete producten in de webshop

Bent u geïnteresseerd in de producten van deze groothandel in woondecoratie waar u online kunt bestellen? Bekijk dan direct het aanbod van ADC Guntlisbergen in de webshop. Bekijkt u liever uw producten eerst in het echt? Dan bent u van harte welkom in de 15.000m3 showroom van het bedrijf in Eindhoven. Hier voorzien ze u graag van een passend advies. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van woonartikelen die helemaal bij uw bedrijf passen of bij het zoeken van woondecoratie die volledig aansluit bij uw wensen? De professionele stylisten wijzen u graag de weg. 

https://adcnl.nl/