Boerderijtuinen
Image default
Fotografie

Geef het ja-woord op de bijzondere trouwlocatie in Ermelo

Naar een bijzondere trouwlocatie in Ermelo hoeft u niet verder te zoeken. Hoeve Kindergoed beschikt over alle faciliteiten die u maar nodig heeft en geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Geef het ja-woord bij de boomgaard, maak prachtige foto’s op het erf en feest tot in de late uurtjes door. Over vervoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Gasten parkeren gratis op het terrein en dankzij de mogelijkheid tot overnachting kunt u de avond met iedereen afsluiten.

Een bijzondere trouwlocatie in de zomer en winter in Ermelo

Op welke dag van het jaar u ook gaat trouwen, voor ieder seizoen van het jaar zijn er genoeg mogelijkheden. Trouwt u in de zomer? Geniet van een zomerse bruiloft op het prachtige terras. Laat het weer het niet toe? Geen probleem! Dankzij de heaters en partytenten gaat de mooiste dag van uw leven gewoon door. Ook in de winter is er meer dan genoeg sfeer in de vorm van vuurkorven en een mooi aangeklede zaal.

Over de mogelijkheden

Het is begrijpelijk dat u wilt weten wat de bijzondere trouwlocatie in Ermelo gaat kosten. Online vind u de mogelijkheden. Voor het gehele kostenplaatje zouden wij u aanraden een rondleiding te volgen op het terrein en de wensen verder te bespreken.