Boerderijtuinen
Image default
Hobby en vrije tijd

Het perfecte trouwkostuum voor hem en haar

Als je binnenkort gaat trouwen staat het vinden van hét perfecte trouwkostuum vast hoog op je wensenlijstje. Maar hoe vind je nou het perfecte trouwkostuum voor zowel jezelf als voor je partner? En hoe zorg je er voor dat jullie er allebei stralend uit zien en tegelijkertijd mooi matchen met elkaar? Hieronder vind je een aantal belangrijke shopping tips bij het vinden van de perfecte outfit voor jullie bruiloft.

Wat voor trouwkostuum?

Hoewel je je trouwkostuum misschien geheim wilt houden is het wel belangrijk om van te voren met je aanstaande een aantal zaken door te spreken. Denk hierbij aan onderwerpen zoals het thema en/of de themakleur die jullie willen voor de bruiloft en de trouwkleding, de locatie en aan de stijl die jullie in gedachte hadden. Je wilt tenslotte niet dat je partner in een over the top bruidsjurk trouwt, terwijl jij er naast staat in een vrij casual kostuum (of andersom). Om inspiratie op te doen kunnen jullie samen alvast wat foto’s bekijken en brainstormen over wat er goed bij jullie thema en locatie past. Gaan jullie in de zomer trouwen op een mooi strand en veel gasten uitnodigen of gaat de voorkeur uit om het in het voorjaar in Nederland te vieren met een klein gezelschap? En vergeet niet om ook het budget goed te bespreken. Zo voorkom je een hoop ellende, waaronder de eerste echtelijke ruzie!

Trouwen in stijl

Nu jullie een goed gesprek hebben gehad en weten wat voor trouwkostuum jullie zoeken is het tijd om te gaan shoppen. Het is wel zo praktisch om dit niet tegelijkertijd te doen. Koop liever eerst de jurk, en zoek daarna een kostuum die daar bij past. Een modebewuste vriend of vriendin kan jullie hier bij helpen door met beiden mee te gaan shoppen. Neem eventueel een stukje stof mee als jullie echt 100% willen matchen. Tot slot zijn de details natuurlijk erg belangrijk om jullie perfecte trouwkostuum compleet te maken. Denk hierbij aan een bruidsboeket die past bij de stropdas, een luxe leren telefoonhoesje van Ellechiq en schoenen die een knipoog zijn naar het thema. Een verliefde en gelukzalige glimlach zal jullie perfecte trouwkostuum verder af maken. Veel geluk samen!

https://stylemazing.nl/fashion/