Boerderijtuinen
Image default
Woningen

Krijg hoger rendement met 3 dubbelglas

Als u kiest voor 3 dubbelglas voor deuren of ramen, dan stijgt uw isolatiewaarde aanzienlijk. Dit heeft voordelen voor zowel het milieu als voor uw eigen portemonnee. In plaats van de gebruikelijke twee lagen zijn dergelijk 3 dubbelglazen ruiten voorzien van drie lagen, waarbij een dubbele luchtspouw ontstaat. Deze zorgt voor een uitstekende isolatie en houdt koude lucht gemakkelijk buiten. Uw bedrijfspand blijft zo aangenaam warm, zeker in wintermaanden. Zelfs als u de verwarming niet hoog zet of lang aan laat staan, blijft de warmte eenvoudig in uw werkomgeving behouden. Het voordeel van goede isolatie is namelijk dat warmte niet onnodig wegstroomt en evenmin wordt aangevuld met koude lucht van buiten. Uw investering is dus zeker de moeite waard en zorgt voor een aantrekkelijk rendement op uw aankoop.

Isolatie heeft diverse voordelen

Bij dubbelglas merkt u al gauw dat het alsnog kouder wordt, hoe dichter u bij het raam gaat staan. Dit komt doordat de ramen niet voldoende zijn geïsoleerd. Ook vocht vindt veel sneller een weg door kieren tussen het glas en het kozijn. Hierdoor loopt u schade op en moet u de kozijnen alsnog vervangen. Het is dan ook verstandig om te kiezen voor 3 dubbelglas, zodat alles zorgvuldig is geïsoleerd. Hierbij wordt het glas luchtdicht bevestigd en hebben vocht of weersomstandigheden van buitenaf geen schijn van kans meer. Zelfs als u uw kozijnen gelijktijdig moet vervangen, behaalt u uiteindelijk winst op uw aankoop. Uw 3 dubbelglas ramen verdienen zich namelijk zelf terug.

Vraag hulp aan uw expert

Pladeko Ramen en Deuren installeert voor u heel eenvoudig 3 dubbelglas ramen. Het montageteam van deze specialist heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van dit type glas en vertelt u precies waarom dit de beste keuze is. Alle informatie over voordelen en haalbaar rendement is hier beschikbaar, waardoor u niet langer twijfelt over uw investering. Neem daarom contact met hen op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. U vindt de contactgegevens op de website van deze expert.

https://pladeko.nl/