Boerderijtuinen
Image default
Winkelen

Kunnen hoogsensitief hulpmiddelen mijn kind meer rust geven?

Sommige kinderen zijn hoogsensitief. Ze krijgen veel meer mee dan wenselijk zou zijn voor hun ontwikkeling. Ze voelen stemmingen feilloos aan en reageren erop. Dat kan een belasting worden. Daarom is het goed om te weten dat je je kind kunt helpen met hoogsensitief hulpmiddelen. Deze zogenaamde aurasprays en rollers zorgen ervoor dat er een soort van ‘paraplu’ boven je kind wordt gevormd om al te heftige prikkels buiten te sluiten. Hierdoor kan je kind zich bijvoorbeeld beter concentreren op school waardoor de leerprestaties verbeteren. Hoogsensitieve kinderen zijn vaak bovengemiddeld intelligent, maar hun leerprestaties blijven achter omdat ze zich niet volledig op het schoolwerk kunnen richten.

Zijn hulpmiddelen tegen hoogsensitiviteit schadelijk voor mijn kind?

Je hoeft je geen zorgen te maken of de middelen die je gebruikt schadelijk zijn. Hoogsensitief hulpmiddelen bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten die met zorg zijn geselecteerd. Je kunt deze middelen dan ook met een gerust hart aan je kind geven. Als je twijfelt, kun je natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice van De Groene Linde. Zij kunnen je deskundig advies geven over hoe jij je kind zo goed mogelijk kunt helpen om met zijn of haar hoogsensitiviteit om te gaan.

Gemakkelijk hulpmiddelen bestellen

Als je je kind wilt helpen met hoogsensitief hulpmiddelen kun je deze gemakkelijk online bestellen. De Groene Linde heeft een uitgebreid assortiment aan producten. Je kunt een los product bestellen maar ook complete sets. Bekijk het aanbod in de webshop en geef je bestelling door. Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan de showroom in Heiloo. Daar kun je persoonlijk advies krijgen en je aankopen direct meenemen. Als je je zorgen maakt over het geestelijk welzijn van je kind kun je natuurlijk altijd hulp zoeken bij een kinderpsycholoog. Deze kan bepalen of je kind hoogsensitief is zodat een gerichte behandeling kan worden ingezet.

https://degroenelinde.nl/