Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Laat uw tuin onderhouden door deze hovenier in Den Haag

Wilt u dat uw tuin het hele jaar door mooi blijft, maar heeft u geen tijd om regelmatig onderhoud uit te voeren? Dan is het aan te raden om een professional in te schakelen. Uw tuin wordt dan regelmatig onderhanden genomen en u heeft hier zelf geen omkijken naar. Bij Hoveniersbedrijf H.G. Peters heeft u de keuze uit verschillende onderhoudspakketten. Zo kunt ervoor kiezen om elke week een tuinman langs te laten komen, elke 10 à 14 dagen of alleen in het voor- en najaar. U kunt zo eenvoudig zelf aangeven hoe vaak uw tuin onderhouden wordt. Uw gehele tuin wordt aangepakt door deze hovenier uit Den Haag en ziet er na het onderhoud weer zo goed als nieuw uit!

Een volledig nieuwe tuin, afgestemd op uw wensen

Is het laten uitvoeren van tuinonderhoud niet meer voldoende en wilt u daarom uw volledige tuin aanpakken? Ook dan zit u bij deze hovenier in Den Haag helemaal goed! Hun ervaren en vakkundige tuinspecialisten komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld een tuinomheining laten bouwen of een nieuw terras laten aanleggen? Of heeft u altijd al eens een vijver in uw tuin willen hebben? Bij dit bedrijf kan het allemaal! Ze hebben al vele nieuwe tuinen in de regio aangelegd en kunnen ook uw droomtuin realiseren.

Schakel deze specialist in

Niet alleen voor particuliere tuinen schakelt u deze hovenier uit Den Haag in, maar ook voor bedrijfstuinen en VvE’s gaan ze graag aan de slag. Ze leveren bij elk groenvoorzieningsproject de beste kwaliteit en uitstekende service. Ze maken een tuinontwerp voor u op maat en gaan vervolgens direct aan de slag! Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met de specialisten van Hoveniersbedrijf H.G. Peters. U vindt de contactgegevens op hun website.