Boerderijtuinen
Image default
Boeken en Tijdschriften

Niets persoonlijker dan hun eigen verhaal

Niets persoonlijker dan hun eigen verhaal 

Het is een drukke tijd in het leven van je kindje. De tijd tussen dat 4de en 5de levensjaar. Niet alleen beginnen ze dan ook op school, maar gaan ze ook naar buitenschoolse activiteiten en beginnen ze vaak ook aan hun zwemdiploma’s. Dit is een spannende maar ook erg leuke tijd. En bij het behalen van deze diploma’s is het krijgen van een cadeautje tegenwoordig bijna de norm. Dan is een gepersonaliseerd kinderboek een leuke optie als cadeau zwemdiploma. Het is een bijzondere manier om deze mijlpaal te vieren en maakt het geven en krijgen van een cadeautje net even persoonlijker. 

Cadeaus voor iedere gelegenheid 

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende dingen die er gevierd worden. Naast verjaardagen, sinterklaas en kerst lijkt het bijna normaal om bij iedere gelegenheid een cadeautje te geven aan jonge kinderen. Cadeau kind 5 jaar wordt dan ook steeds moeilijker. Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer opties om cadeaus te personaliseren en zo persoonlijk mogelijk te maken. Dat maakt het niet alleen leuk voor je kindje maar ook om de mensen om jullie heen. Hoe leuk is het dat ze zichzelf terug kunnen vinden in hun favoriete verhalen en avonturen. 

Nieuwe ontdekkingen 

Kinderen zijn continu op zoek naar nieuwe, interessante dingen om te beleven. Ze zijn ook constant bezig en willen door hun nieuwsgierigheid en leergierigheid vaak ook niet naar bed ’s avonds. Want het is leuker als je dingen aan het doen bent, nieuwe dingen aan het ontdekken bent. Wat nu als je bedtijd leuker kan maken? Je doet dit natuurlijk al met de belofte van een verhaaltje of soms een aflevering van hun favoriete serie. Een boekje met henzelf, of hun familie en vriendjes, in de hoofdrol kan er misschien voor zorgen dat je je kind sneller naar bed krijgt. 

Ontwikkeling stimuleren 

Met een gepersonaliseerd verhaal kan je zelfs je kindje stimuleren om te lezen. Het is een van de dingen die ze natuurlijk leren op school, maar het is ook optimaal om er thuis uiteraard mee te oefenen. Een verhaaltje met hun favoriete thema’s en zichzelf in de hoofdrol, kan een goede start zijn. Misschien kies je ervoor om hun beste vriendje een rol te geven, of om papa en mama terug te laten komen in het verhaal. De mogelijkheden zijn eindeloos en er is genoeg keuze om ervoor te zorgen dat je een boeiend en interessant verhaal kan vertellen aan je kindje. 

 

https://bimibooks.nl/cadeau-zwemdiploma/