Zakelijk

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties in Hoofddorp

Op zoek naar een duurzame ruimte? Om evenementen te houden of bent u op zoek naar een flexibele werkplekken in Hoofddorp. Dan zit u bij C-Béta goed.  

Circulair en duurzame ruimte huren in de omgeving van Amsterdam

Onze ruimtes zijn gemaakt op basis vam onze circulaire filosofie. Daarom kiezen wij alleen voor duurzame materialen. Dit is ook terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. C-Béta is daarom trots op de circulaire evenementenlocatie die wij in de buurt van Amsterdam aanbieden. Wij ontvangen gasten die geïnspireerd wil raken door onze unieke en duurzame ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen.Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam.  

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/