Boerderijtuinen
Image default
Zakelijk

Snel en voordelig een fundering maken?

Snel en voordelig een fundering maken?

Een fundering maken kost normaal gesproken veel tijd. Je moet immers een stevige basis neerzetten waar de muren komen van jouw bouwproject. Een muur mag natuurlijk niet scheuren door verzakking en de fundatie moet staan als een huis voor de rest van je leven. Bij Weenk Schroeffundering zijn we al jarenlang specialist in snel funderen met schroeffundering. En dat is eigenlijk een revolutionair idee in een vrij traditionele markt wat gedomineerd wordt door betonfunderingen of funderen met palen. Hoe we dat doen en wat belangrijk is om te weten, leggen we graag voor je uit.

Bereken eerste de stevigheid voor funderen

Om de benodigde sterkte van de fundering te berekenen, hebben we gegevens nodig over het bouwwerk dat jij op de fundering wilt gaan plaatsen. Dat kan van alles zijn natuurlijk, maar goed om te weten is dat jij dat zelf niet hoeft te berekenen. Dat doen onze specialisten graag voor jou. Want bij het plaatsen van een schroeffundering komt ons montageteam graag langs om de fundatie aan te leggen. Wel is het voor ons goed om te weten wat de vorm van het bouwwerk wordt, hoe groot het moet worden en de type ondergrond. Gelukkig kunnen we schroeffundering plaatsen in elk type ondergrond dus dat is wel goed om te weten. De complexe berekeningen laten we graag voor je uitvoeren door onze vakmannen.

Ook belangrijk: de hoogte van de fundering

Voordat we de fundering maken, willen wel graag weten hoe hoog je de fundering wilt hebben. Het voordeel is dat we niet hoeven uit te graven zoals dat het geval is met funderingsbalken. Dat komt omdat onze schroefpunten direct in de grond worden geschroefd tot een bepaalde diepte voor een optimale stabiele fundering. Dat scheelt niet alleen veel tijd, mens en materiaal het is ook nog eens vele malen duurzamer omdat er minder restafval ontstaat. De meest voorkomende funderingen die wij aanleggen zijn voor:

Fundatie aanleggen met schroeffundering

Steeds meer particulieren en ook zakelijke klanten kiezen daarom voor schroeffundering. En dat is natuurlijk heel mooi nieuws, want op deze manier dragen we bij aan minder uitstoot van PFAS en dat is écht noodzakelijk!

Voordelen van onze schroeffundering:

 • Stukken goedkoper dan een traditionele fundering
 • De fundering is snel geplaatst en direct belastbaar
 • Er is geen gevolgschade door bijvoorbeeld trillen
 • Geen cement of beton nodig en dus geen droogtijd
 • Binnen 4 weken al mogelijk op locatie

Waarom je voor WSF kiest?

 • Één vast aanspreekpunt. Die korte lijnen besparen je tijd en geld;
 • Maatwerk mogelijk, ook op korte termijn en bij kleine aantallen;
 • We kopen groot in, rechtstreeks bij de fabrikant en dus lage inkoopprijzen!;
 • Eigen montageteam met landelijke dekking – binnen 4 weken inzetbaar;
 • Grote focus op service;
 • Uniek is onze Massieve Schroefpunt.

Fundering voor nieuw gebouw? Bel ons!

Plan direct een afspraak in voor jouw nieuwe project. Maak gauw een afspraak via 0548 – 745034 of via info@schroeffundering.nl.

https://schroeffundering.nl/schroeffundering/