Boerderijtuinen
Image default
Geschenken

Sportprijzen kopen met een klein budget

Wanneer je een sportwedstrijd organiseert krijg je altijd te maken met een bepaald budget. De meeste sportverenigingen halen hun budget uit de contributie die de leden betalen en een eventuele vrijwillige bijdrage. Sommige verenigingen krijgen ook geld van sponsoren voor het organiseren van wedstrijden en toernooien. Kleine sportverenigingen hebben daarom vaak ook een kleiner budget. Maar door slim met je budget om te gaan hoef je helemaal niet in te leveren wanneer het om het kopen van sportprijzen gaat!

Goedkope sportprijzen waarbij je niet inlevert op kwaliteit

Een medaille kopen is goedkoper dan een sportbeker. Bij een kleiner budget is dan ook aan te raden om een medaille te bestellen. Wil je toch een sportbeker of een andere soort prijs bestellen, ga dan op zoek naar een bedrijf met moderne productietechnieken. Veel moderne sportprijzen worden gemaakt van kunststof onderdelen die in een aparte mal worden gegoten. Dat maakt ze een stuk goedkoper en bovendien heb je meer keuze in vormen, kleuren en afmetingen. Een gouden beker wordt bijvoorbeeld gemaakt door een speciale coating aan te brengen op het plastic. Die blijft jarenlang zijn glans behouden, zeker wanneer je de trofee veilig opbergt in een vitrine of prijzenkast.

Hou ook rekening met bijkomende kosten

Wanneer je sportprijzen bestelt moet je ook rekening houden met extra kosten zoals verzendkosten. Meestal vind je deze onder de algemene voorwaarden op de website. Andere kosten die de uiteindelijke prijs van je bestelling bepalen zijn aanpassingen aan de sportprijzen en de hoeveelheid edelmetalen die zijn gebruikt bij de vervaardiging. Heb je een klein budget maar wil je prijzen uit kunnen reiken aan alle deelnemers? Kies dan voor een goedkope medaille die je in grote oplagen kunt bestellen. Bij de juiste leverancier kun je een staffelkorting krijgen waardoor de uiteindelijke prijs flink lager uit kan pakken.