Boerderijtuinen
Image default
Groothandel

Toepassingsgebieden voor Park en tuinmachines

Wanneer we het hebben over park en tuinmachines dan zullen de gebruikers van deze werktuigen vaak professionele gebruikers zijn. De voordelen van een goed werktuig voor het onderhoud van het terrein of openbare ruimte is groot. Of het nu om verharde of onverharde oppervlakten gaat of bestrating of gras. Machines die we hiervoor gebruiken zijn de veegmachines van Tielburger, onkruidmachines, verticuteermachines en of aanbouwwerktuigen voor de tractor of Quad. Maar natuurlijk zijn de toepassingsgebieden divers en zullen we er een aantal beschrijven die veelvuldig gebruik maken van deze park en tuinmachines.

Bedrijven en kantoren

In de directe omgeving van bedrijven en of kantorencomplexen is het belangrijk dat deze representatief zijn. Vaak is de entree het visitekaartje van het kantoor en zal in veel gevallen een verharde entree zijn die goed onkruid, – en bladvrij moet worden gehouden. Ook parkeerterreinen vallen onder dezelfde verharde bestrating die ook representatief zal moeten blijven. In de winterperiode is het sneeuwvrij houden van deze bestrating een must om de bereikbaarheid naar het kantoor veilig te houden. Wanneer er sprake is van een gazon dan kan het bovendien verstandig zijn om deze regelmatig te maaien. Ook regelmatig bemesten en op tijd verticuteren zal het gras gezond en representatief houden. Kortom heeft u een representatieve kantoorruimte dan is regelmatig onderhoud van de openbare terreinen noodzakelijk.

Recreatie terreinen

Wanneer we het hebben over recreatie denken we al snel aan camping en of bungalowparken die er voor hun klanten altijd verzorgd uit zal moeten zien. Veel park en tuinmachines zullen hier voor het reinigingswerk gebruikt worden. Naast veel verharde terreinen die schoongeveegd moeten worden is er vaak ook effectieve onkruidbestrijding nodig. Maar denk ook aan overige openbare verharde paden en of parkeerterreinen. Onkruidbestrijding zal in veel gevallen zonder schadelijke stoffen worden bestreden vanwege het gevaar voor directe contact via handen en voeten van gasten met deze gevaarlijke stoffen.