Eten en drinken

Waarom een koffiemachine op het werk een slimme investering is

Houd je werknemers en klanten tevreden met goede koffie. Tevredenheid begint namelijk bij een goede kop koffie. Een goede, professionele koffiemachine is onmisbaar in iedere bedrijfskantine. Zeker als u weet dat een groot gedeelte van werkend Nederland een goede kop koffie erg belangrijk vindt om de dag goed te beginnen. Benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder.

Koffie in uw bedrijf

De beste koffiemachine op het werk, die bestaat niet. Er dient gekeken te worden naar veel verschillende aspecten. Deac denkt graag met u mee. Er wordt een checklist doorlopen om tot de juiste keuze koffiemachine op het werk te komen. Deac Koffie Experts is specialist op het gebied van volautomaat koffiemachines van verschillende topmerken in combinatie met verschillende koffie- en thee concepten. Hierdoor komen we samen tot de beste conclusie. Wij hebben voor u speciale koffieconcepten op maat. Ook kunt u voor een vast bedrag per maand, een koffiemachine bij ons huren. Dat is pas handig! Bij ieder bedrijf past een andere koffiemachine het beste.

Koffie als visitekaartje

Koffie is als een visitekaartje. Iedereen heeft een eigen koffiesmaak. Van espresso, tot een lekkere melkkoffie. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles is mogelijk. Het is namelijk bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Het is dus een goede investering in uw bedrijf. Er zijn nog meer voordelen! Zo heeft een professionele koffiemachine vaak een grote capaciteit. Dit zorgt dat er een betere productiviteit is op de werkvloer.

Thuis genieten we van ons eigen ritueel en kopen we kwaliteitskoffie. Op het werk moeten veel mensen het doen met een kartonnen bekertje en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Bekijk dan eens Deac Koffie Experts

https://deac.nl/