Boerderijtuinen
Image default
Electronica en Computers

Waarom kiezen voor een Dynabook ?

Waarom kiezen voor een Dynabook
?

Met de Toshiba Dynabook aanbieding heb je een krachtige laptop in huis voor een betaalbare prijs. De Dynabook Satellite Pro C50-J-117 is voorzien van een Intel Core i3 processor.  Deze DualCore processor kan in turbo een snelheid halen van 4 GHZ. Tevens draait hij in combinatie met het 8 GB werkgeheugen makkelijk meerdere programma’s naast elkaar. Daarnaast zit er ook een anti reflectielaag op het scherm. Dit is niet alleen prettig tijdens het werken, maar ook als hij uitstaat zie je hier minder snel vlekken of vingers op. Tevens is hij ook voorzien van Windows 11 dat nog een stukje veiliger is als voorgaande besturingssystemen van Windows. Tevens kun je met remote desktop ook van afstand inloggen op de computer. Dit is handig voor medewerkers van een bedrijf die bijvoorbeeld thuiswerken. Hij start ook nog eens super snel op door de 256GB SSD schijf.

Waarom deze laptop voorzien van Microsoft Office?

Je kunt Eenmalig Microsoft Office kopen zodat je met deze laptop ook teksten kunt typen in Word of tabellen bij kunt houden in Excel. Daarnaast kunnen bedrijven van nog meer voordelen profiteren. Zo kunnen zij makkelijker met elkaar vergaderen en hebben ze altijd de beschikking over de juiste gegevens in Microsoft Teams. Ook het delen van een scherm of bestanden met andere medewerkers is heel eenvoudig. Tevens kunnen medewerkers ook samenwerken in een document bijvoorbeeld als ze op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Er zijn ook cloud diensten waarmee dit kan. Eventueel kunnen medewerkers voor onderling contact gebruik maken van Yammer. Ook hoef je jezelf niet druk te maken over updates. Dit regelt Microsoft allemaal automatisch voor je. Tevens helpt het ook om productiever te werken. Er zijn vele handige tutorials te vinden waarmee je alle functies leert ontdekken van Office 2021.

De voordelen van een laptop

Een laptop heeft meerdere voordelen. Bij PCbetaalbaar zijn wij van mening dat starters het beste kunnen kiezen voor de Toshiba Dynabook. Dit zijn efficiënte apparaten en qua kosten wat lager. Natuurlijk is er ook een hoger segment waarbij je nog meer prestaties hebt.

 

Gerelateerde artikelen

Voordelen van een camera systeem