Boerderijtuinen
Image default
Zakelijk

Website laten maken

Een website laten maken is een van de eerste zaken die je moet afhandelen als je een bedrijf opricht. Het is mogelijk om deze site zelf te maken, er is natuurlijk genoeg informatie te vinden op het internet. Ook kan je een naaste vragen die “handig is met computers”. Uiteindelijk is dit vaak onverstandig. De site blijkt vaak te traag te zijn of bepaalde dingen werken niet goed. Het ergste scenario zou zijn dat de site ineens stopt met werken en jij als digibeet weet niet hoe en wat je moet repareren.

VrijdagOnline

Het is daarom veel verstandiger om een hoogwaardig bedrijf in te schakelen. Zij maken voor jou een goede site, daarnaast controleren en onderhouden ze het. Een voorbeeld van zo’n onderneming is VrijdagOnline. Dit bedrijf is sinds 2010 uitgegroeid tot een ware sensatie en heeft al meer dan 1500 websites mogen maken. Over het algemeen zijn de klanten zeer tevreden over de diensten van VrijdagOnline.

Website pakket

De designers van VrijdagOnline zullen een prachtig design creëren voor jouw website. Dit ontwerp is uniek en zal perfect passen bij jouw bedrijf, het is dan ook gemaakt aan de hand van jouw wensen en de kennis en ervaring van de webdevelopers van VrijdagOnline. Een perfecte combinatie. Naast dit ontwerp leveren ze ook een CMS aan je. Dit contentmanagementsysteem heeft de naam Umbraco CMS en wordt onder andere gebruikt door Peugeot en Microsoft. Het is ontwikkeld voor snelheid, flexibiliteit en stabiliteit. Daarnaast is de user interface gemakkelijk te gebruiken, waardoor iedereen er mee om kan gaan.

Webshop

VrijdagOnline kan een webshop toevoegen, als de klant dit verlangt. Deze shop is flexibel, waardoor het geschikt is voor elk bedrijf. Het maakt niet uit wat je verkoopt, de webshop gemaakt door VrijdagOnline is perfect voor jou. Er zitten meerdere handige aspecten in het pakket, zoals de voorraad-, product- en variatiebeheer. Hiermee kun jij de shop zelf aanpassen.