Boerderijtuinen
Image default
Alarmsysteem

Woonhuisbeveiliging middels detectoren

Verhuizen naar een ander huis is een grote verandering in je leven. Een andere omgeving met nieuwe buren, een andere slaapkamer en een grotere tuin kan in de eerste instantie wat zorgen met zich meebrengen. Niet alleen over het feit dat je niet weet naast wie je precies komt te wonen, maar ook over het idee dat er eventueel inbraken plaats vinden in de nieuwe wijk of iemand zomaar je huis binnendringt. Om de zorgen na een verhuizing te verkleinen, biedt Groenewegen Delft een breed scala aan mogelijkheden in Woonhuisbeveiliging. Naast hang- en sluitwerk van hoge kwaliteit hebben wij verschillende beveiligingssystemen, die u garanderen van een optimaal beveiligde omgeving.

Het meest voorkomende beveiligingssysteem voor een alarmsysteem huis werkt met detectoren, die u niet alleen alarmeren bij inbraak, maar ook in geval van brand of gasvrijkoming. De detectoren reageren namelijk op onder andere hitte, gas, glasbreuk en infrarood. Gaat er ook daadwerkelijk een detector af, waardoor het alarm geactiveerd wordt? Dan wordt direct de meldkamer gealarmeerd, die u te hulp schiet. Van tevoren zullen zij met u in gesprek gaan over de manier waarop zij met u om moeten gaan. Weet u van zichzelf dat u een paniekaanval kan krijgen? In dat geval is de meldkamer daarvan op de hoogte en zal rekening houden met uw gesteldheid, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ook zullen zij vooraf de handelingsprocedure met u doornemen, zodat u weet hoe dit zal verlopen als er zich ook echt een inbreker in uw huis bevindt.

Bent u voor u voldoende geïnformeerd of hebt u nog vragen over het beveiligingssysteem? Dan kunt u gerust contact opnemen met Groenewegen Delft of een antwoord op uw vraag zoeken op de website van Groenewegen Delft. Wij hopen u binnenkort te mogen helpen met het optimaliseren van uw woonhuisbeveiliging!

https://www.groenewegendelft.nl/