Boerderijtuinen
Image default
Horeca

3 onmisbare schoonmaakmiddelen voor de horeca

De horeca is weer open en het mooie weer is begonnen, waardoor de terrassen dagelijks in een mum van tijd vol zitten. Misschien heb jij zelf ook al wel een terrasje gepakt of ben jij juist een blije horecaondernemer die eindelijk weer zijn deuren mag openen. Door de toestroom van gasten moet er echter ook een hoop gebeuren, die tijdens de lockdown niet had gehoeven. Zo moet de keuken soms meer dan twee keer per dag gereinigd worden door het hoge aantal gerechten dat bereid moet worden en zullen de toiletten ook meer gebruikt worden. Daarnaast kunnen de vele schoenen heel wat viezigheid op de vloer achterlaten en het terras bevuilen, waardoor een grondige schoonmaak aan het einde van de dag geen overbodige luxe is. Daarbij komt dat je over de juiste schoonmaakartikelen moet beschikken om de zaak spic en span te maken. Welke producten daarbij benodigd zijn? Dát lees je hier.

1. Desinfecterende middelen

Hoewel restaurants en cafés hun deuren weer mogen openen, kunnen we daarmee niet de coronaregels overboord gooien. Integendeel: de 1,5 meter afstand bewaren en het desinfecteren van je handen blijven cruciaal om de horeca open te kunnen houden. Om die reden kun je als horecaondernemer niet zonder desinfecterende schoonmaakmiddelen voor het reinigen van je handen, maar ook van werkbanken en de toiletten.

2. Vloerreinigers

De meeste horecazaken beschikken niet over een tapijten vloer, maar mogelijk loop je wel tegen marmer schoonmaken aan. Hoe zorg je er namelijk voor dat deze brandschoon wordt? Dáár heb je de vloerreiniger voor marmer van Fayon voor nodig! Deze is namelijk geschikt voor verschillende kleuren marmer, zoals wit, roze of zwart.

3. Ecologisch schoonmaken

Wil jij bij het schoonmaken niet het milieu verder vervuilen? Kies dan voor ecologische schoonmaakmiddelen, die biologisch afbreekbaar zijn. Hierdoor beperk jij milieuvervuiling én heb je een schone zaak! Ideaal, niet?

https://www.fayon.nl/