Boerderijtuinen
Image default
Horeca

Bezoek de Theeschenkerij Twente

het woord theeschenkerij Twente is de laatste jaren echt weer een begrip aan het worden, alleen kun je er tegenwoordig wel iets meer doen dan alleen genieten van een warm drankje. Daar waar een Theeschenkerij in Twente of te wel een theehuis vroeger echt voor stond, was het een horecagelegenheid waar thee drinken centraal staat. Om niet helemaal aan dit idee te ontkomen, staat het gezellig zitten met een drankje bij de Theeschenkerij in Twente nog wel steeds centraal, alleen is het concept gewoon steeds uitgebreider geworden.

Over theeschenkerij Twente

De opzet van de theeschenkerij in Twente is erg knus, erg wordt veel gebruik gemaakt van houtwerk, sfeervolle houtkachels en alles wat nog meer bijdraagt aan een gezellige sfeer in de leuke en bijzondere Theeschenkerij in Twente. Eigenlijk draait het bij een Theeschenkerij, tot tegenstelling bij een restaurant, niet zozeer om de lunch of het diner, maar meer om het koffie en thee drinken met gebak. De meeste theeschenkerijen in Twente serveren dan ook geen diner, maar alleen een paar kleine hapjes. Echter deze theeschenkerij in Twente heeft ervoor gekozen om wel diner te serveren, maar alleen op het moment dat je hiervoor speciaal reserveert.

Een high tea bij de theeschenkerij

Iets wat tegenwoordig ook erg populair is onder zowel volwassenen als jongeren, is het geven van een high tea . Tijdens de high tea met goede vriend of kennis kan je weer met elkaar bijpraten. Tijdens de high tea in de Theeschenkerij in Twente je bediend van de lekkerste thee, onder het genot van een aantal kleine hapjes. De knusse sfeer in het theehuis zorgt ervoor dat je een onvergetelijke middag hebt en dat je even gezellig met elkaar kunt gaan zitten. Wilt u nou meer weten over Theeschenkerij in Twente? Kijk dan even op onze website of neem geheel kosteloos en vrijblijvend contact met ons op.