Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

Aanbouwwerktuigen voor zitmaaiers

Het is óf een comfortabel bezit óf een noodzakelijk bezit: de zitmaaier. Maar wist je dat je veel meer uit je zitmaaier kunt halen door hem uit te breiden met een aanbouwwerktuig? Er zijn vele werktuigen die ervoor zorgen dat klussen snel en vakkundig worden geklaard. Enkele voorbeelden zijn een aanbouw veegmachine, een grasvanginrichting, harktanden of een strooier. Deze aanbouw werktuigen zorgen ervoor dat jouw zitmaaier ook in de winter aan de slag kan. Je maakt van jouw zitmaaier een rendabele machine en een multifunctioneel apparaat.

Maaien maar nog veel meer

Als we denken aan het maaien van gras, dan zou je de zitmaaier kunnen uitbreiden met een grasvanginrichting. Maar liefst 720 liter gras en blad, ook als ze nat zijn, worden moeiteloos opgevangen. Een andere aanbouw is de greenkeeper, een draagraam voorzien van harktanden. Tijdens het maaien verwijderen ze vilt uit het gras en ziet uw gazon er weer gezonder en mooier uit. Het afval belandt automatisch in de opvangbak. Ook de aanbouw verticuteermachine is een prachtige oplossing. Messen verwijderen onkruid en ongewilde grassen. Dit aanbouw werktuig is voorzien van een veilige beschermkap en drie brede wielen. Het is een uiterst wendbaar hulpmiddel voor uw zitmaaier.

Gladheidbestrijding met uw zitmaaier

Ja, het is niet voor de hand liggend, maar je zitmaaier kan in een mum van tijd worden omgetoverd tot een sneeuwmachine. De aanbouw veegmachine van tielburger veegt nl. niet alleen stof en vuil, maar ook sneeuw. De veegmachine kan worden uitgerust met verschillende borstels; harde, zachte, universele en sneeuwborstels. Een aanbouw strooier voor voorop of achterop de zitmaaier is uiterst handig voor grote oppervlakten. Ook een sneeuwfrees kan aan een zitmaaier worden gemonteerd. Robuuste werktuigen met een werkbreedte van ruim 1 meter en met een uitwerpbereik van maar liefst 12 meter maken uw wegen en paden in een mum van tijd sneeuwvrij.