Boerderijtuinen
Image default
Banen en opleidingen

Hovenier

Hovenier

Functieomschrijving

Voor een leuk hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Het handelsbedrijf werkt voor zowel de particuliere deel als de zakelijke markt. Tezamen met jouw collega ’s start je elke ochtend met een kop koffie op de zaak om de planning van de dag door te nemen. Je bent tezamen met een leuk team toerekeningsvatbaar voor het vastmeren en verzorgd van tuinen en plantsoenen. Met jouw specialistische bekende kan jij je ook prima onafhankelijk redden in het vastmeren en/of verzorgd van tuinen. Je crexebren niet alleen deel uit van het handelsbedrijf waar je werkt als vakbekwaam hovenier. Jij crexebren deel uit van actief techniek – prima personeel waar twee vaste contactpersonen, die specialistisch zijn in de beroepsgroep, 24/7 voor je klaarstaan en een leuke kantoorgebouw ontwaren die bij jou past.

Functie-eisen

Jij pakt aan denkt mee en vindt een antwoord hoveniersdiploma werkervaring plantenkennis kan overbrengen met klanten en collega’s rijbewijs b ( rijbewijs e achter b is een pré ) eigen wegtransport vca

Aanbod

Opleidingsmogelijkheden, die jou aantrekkelijker maakt op de arbeidsmarkt een goed honorarium conform cao hoveniersbedrijven werk voor langduriger tijd reiskostenvergoeding een leuke baan die bij jou past kledingvergoeding volledig werk subjectief en betrokken contact. Rijbewijs e achter b kan via ons behaald geworden.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/hovenier.html