Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

De beste afwerkmaterialen voor doe-het-zelvers en professionals

Wil je een vloer gaan egaliseren? Dan heb je egalisatiemortel nodig om je vloer perfect te egaliseren. Op Egaline.online kun je kwalitatieve egaline kopen. Ook vind je er flexibele tegellijm voor het betegelen van je badkamer, keuken of toilet. Daarnaast is er ook primer verkrijgbaar wat je kunt gebruiken als je gaat behangen of schilderen. Alle producten zijn geschikt voor doe-het-zelvers en professionals. Heb je een groot project en veel materiaal nodig? Geen probleem. Bij Egaline Online hebben ze 25.000 kg materiaal aan voorraad. Dus is zeker mogelijk om een grote bestelling te plaatsen. Daarnaast kan je bestelling snel geleverd worden. Als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al bezorgd. Bijna al de producten van Egaline Online kunnen direct geleverd worden. Heb je de voorkeur om jouw bestelling zelf af te halen. Geen probleem. Geef dit door aan de medewerkers van Egaline Online en zij zorgen dat je bestelling voor je gereed staat.

Behangen of verven

Wil je de muur gaan behangen of verven? Dan is het slim om een primer/voorstrijkmiddel te gebruiken zodat je afwerklagen goed hechten en voorkom je het loskomen van het behang. Daarnaast voorkom je hiermee streepvorming en afbladdering van verf. Een primer is een waterige vloeistof die je aanbrengt op de muur, alvorens je gaat verven of behangen. Primer is vooral belangrijk om te gebruiken bij zuigende en stoffige wanden. Je kunt een voorstrijkmiddel gebruiken voor diverse ondergronden zoals metselwerk, beton, pleister, gipsplaten, behangpapier en glasvezel. Wanneer een wand nog nooit behandeld is, is het ook slim om een primer te gebruiken.

Advies op maat

Heb je advies nodig? De experts van Egaline Online voorzien je graag van passend advies. Je kunt ze bereiken via de mail: info@egaline.online, telefonisch op nummer: +31 168 22 10 01 of via WhatsApp. Binnen 4 uur kun je een antwoord verwachten op je vragen.

https://egaline.online/