Boerderijtuinen
Image default
Woningen

De beste service voor het leggen en onderhouden van parket in Oosterhout

Staat u op het punt om uw intrek te nemen in een nieuw huis en bent u op zoek naar de beste bedekking voor de vloeren? Parketvloeren bieden veel mogelijkheden. Er zijn traditionele parketvloeren uit hout, vloeren die bestaan uit een waterdichte onderlaag en een houten toplaag en vloeren die volledig uit laminaat of pvc bestaan. Er zijn verschillende kleuren en patronen beschikbaar waardoor u de ruimte waarin de vloer komt te liggen direct een eigen sfeer meegeeft. De vloeren kunnen op de ondergrond worden vastgelijmd, of zwevend worden geïnstalleerd. De meeste vloeren kunnen goed worden gecombineerd met geluidsdemping of vloerverwarming. Voor parket in de regio Oosterhout biedt de firma Rasenberg Parket excellente service.

Onderhoud van parket

Parketvloeren geven een frisse en strakke uitstraling aan uw ruimtes. Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te houden en blijft er vrijwel geen stof en vuil in zitten, wat aangenaam is voor de longen. Parket kan tientallen jaren meegaan als het goed onderhouden wordt. Vooral op de plekken waar het intensief gebruikt wordt, zoals de doorgangen en tussen de tafel en de bank, kan de vloer op een gegeven moment een schraal uiterlijk krijgen. Dit betekent dat de beschermlaag niet meer goed werkt. Om te voorkomen dat er vuil en stof in het parket trekt, is het aan te raden uw vloer te laten onderhouden, bijvoorbeeld door Rasenberg Parket uit Terheijden, vlak bij Oosterhout en Breda.

Advies en het beste parket in Oosterhout

Rasenberg Parket uit Terheijden, nabij Oosterhout en Breda, geeft u graag advies over de beste parketvloer voor uw huis, of over het nodige onderhoud voor uw bestaande vloer. Ze beschikken over moderne machines die ze inzetten voor het onderhoud van allerlei soorten parket. Meestal is het genoeg om uw vloeren met een speciale machine te reinigen en opnieuw te lakken. Als de vloer al wat meer versleten is, kan het nodig zijn om hem te schuren. Daarvoor brengen ze een machine mee die direct het stof opzuigt, waardoor het niet door heel de woning verspreidt.  

https://rasenbergparket.nl/