Boerderijtuinen
Image default
Woningen

Linnen shabby doek kopen: breng textuur in jouw leefruimte

Een linnen shabby doek is een ideaal decoratief item om aan jouw interieur toe te voegen. Het linnen materiaal staat altijd bekend om zijn klassieke, warme en stoere karakter, waardoor het in vrijwel iedereens interieur toe te passen is. Bij Shabbys vind je een groot assortiment aan kussens, doeken en andere linnen accessoires om jouw woning mee op te fleuren. Linnen is een tijdloze stof die wij al jaren zien terugkomen in allerlei verschillende interieurstijlen. Dat is niet voor niets. Linnen past namelijk vrijwel bij iedere stijl.

Linnen: een materiaal verkrijgbaar in alle kleuren

Als het om kleur gaat, wordt linnen vaak geassocieerd met neutrale tinten in de vorm van crème, zand en ivoor. Hoewel dit klassieke opties zijn, zijn er genoeg manieren om met linnen wat meer kleur in een interieur te brengen. Diepere tinten blauw, een sterke groene kleur of antraciet in combinatie met dikke gebreide plaids of kussens van pluche bont accentueren zowel de kleur als het natuurlijke gevoel van linnen. Wees vooral niet bang om linnen toe te voegen aan jouw woning, want een linnen shabby doek is vrijwel met alles te matchen.

De natuurlijke charme van linnen

Als je het liever natuurlijk houdt, is een alternatief om een beige linnen shabby doek te combineren met een combinatie met een ander textuur stof. Door een linnen shabby doek in een neutrale kleur toe te voegen, gaat alle aandacht richting de textuur. Dit ziet je bijvoorbeeld veel terug in loungebanken of buitenzitplekken. Wees vooral niet voorzichtig met het mixen van linnen met andere materialen of kleuren. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden. Bij Shabbys kun je terecht om een ruim assortiment aan linnen shabby doeken te vinden, die jouw woonruimte omtoveren tot een ware levendige ruimte. Breng gerust eens een bezoekje aan hun webshop om een indruk te krijgen van het diverse aanbod en kies jouw favoriete woonaccessoires uit!

https://shabbys.nl/