Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

De Heatsail Dome terrasverwarmer lamp

Met de Heatsail Dome terrasverwarmer lamp sla je twee vliegen in één klap. Je koopt namelijk een terrasverwarmer en lamp in één. De standaard versie van de Heatsail Dome terrasverwarmer lamp is behoorlijk uit te breiden met allerlei extra’s. Een ding is zeker; met de Heatsail Dome terrasverwarmer lamp verleng je de zwoele zomeravonden en geniet je nog meer van de heerlijke zomerse avonden.

 

De grote blikvanger voor op je terras

Wanneer je de Heatsail Dome terrasverwarmer lamp  aanschaft, koop je een terrasverwarmer en lamp die een zekere luxe, elegantie en exclusiviteit uitstraalt. Dat maakt het niet alleen een functionele terrasverwarmer annex lamp, maar is het meteen ook de grote blikvanger op jouw terras. Nog een voordeel van de Heatsail Dome terrasverwarmer lamp is dat het verbruik zeer voordelig is. Deze terrasverwarmer lamp gebruikt namelijk vijf keer minder energie als je het vergelijkt met de terrasverwarmers die op gas werken. Verder is deze versie volledig waterbestendig.

 

Je kunt de standaard versie van de terrasverwarmer/lamp uitbreiden met allerlei leuke extra’s

De Heatsail Dome terrasverwarmer lamp heeft een gemiddeld verbruik van 3,22 kWh. De infrarood warmte die de lamp uitstraalt is 3100 Watt en de verlichting heeft een kracht van 120 Watt. Zoals gezegd kun je de standaard uitvoering van deze terrasverwarmer behoorlijk uitbreiden. Optioneel is namelijk erg veel mogelijk. Zo zou je kunnen kiezen voor een  muziekspeler via Bluetooth. Verder wordt de terrasverwarmer en lamp standaard in de kleuren zwart en wit geleverd. In principe is de lamp echter in alle RAL kleuren beschikbaar, wel betaal je dan een kleine meerprijs. 

Standaard is de hoogte van de Heatsail Dome terrasverwarmer lamp 180 centimeter

Als je verstandig bent, dan schaf je een hoes aan voor de  lamp om de terrasverwarmer zo te beschermen tegen de verschillende invloeden van buitenaf. Het is eveneens mogelijk om de Dome te verlengen tot en hoogte van 190 centimeter. Standaard is overigens sprake van en hoogte van 180 centimeter. Ook extra wielen voor de lamp kun je als optie nemen. Standaard is sprake van twee wielen aan de voet, dit kun je uitbreiden met nog eens twee extra wielen waardoor de terrasverwarmer en lamp ook nog eens gemakkelijk rond te rijden is.  De Heatsail Dome terrasverwarmer lamp heeft een stralingsbereik van vijf meter. De diameter van de kap is 100 centimeter en de hoogte van de kap is vijftig centimeter.

Goed idee om juist voor deze terrasverwarmer lamp te kiezen

Goed idee dus om te kiezen voor de Heatsail Dome terrasverwarmer lamp. Je slaat twee vliegen in één klap en hebt meteen die blikvanger voor je terras gevonden. Zeker ook het feit dat er sprake is van een lamp die erg weinig verbruikt maakt het aantrekkelijk om deze veelzijdige terrasverwarmer aan te schaffen. Om de prijs hoef je het ook al niet te laten. Want voor dat wat je krijgt, is sprake van een alleszins acceptabele en betaalbare prijs.