Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Een gekwalificeerde plantenkwekerij uit het Westland

Een leverancier van kwaliteitsvolle planten die klantgericht denken voorop zet? Dat is plantenkwekerij Valstar uit het Westland. Het bedrijf kweekt al een halve eeuw lang planten via de modernste technieken. Daardoor kunnen ze de kweek van planten aanpassen aan de specifieke wensen van hun klanten. U kunt bij plantenkwekerij Valstar uit het Westland terecht voor groenteplanten, bloeiende planten en uitgangsmateriaal voor de sierteelt.

Het assortiment in een notendop

Het assortiment aan groenteplanten van Valstar is uitgebreid. Of u nu tomaten, aubergines of paprika’s wenst, u vindt het allemaal bij deze plantenkwekerij uit het Westland. Wat de groenteplanten van Valstar zo uniek maakt, is de manier van kweken. Het bedrijf werkt met kweektafels. Daardoor kan onder andere het klimaat en de plantafstand aangepast worden aan uw wensen. Naast de groenteplanten heeft de plantenkwekerij ook bloeiende planten in zijn aanbod. Tijdens het potplantenseizoen, dat loopt van half februari tot eind oktober, vindt u er chrysanten, celosia’s, begonia’s, calimero’s, platycodons en andere seizoensbloeiers. Voor enkele van deze potplanten ontwierp het bedrijf ook een eigen hoezenlijn ‘Bellisima’. Dat zorgt voor een exclusieve uitstraling.

Ontdek meer over de planten en het bedrijf

Als u meer wilt weten over de planten die plantenkwekerij Valstar uit het Westland kweekt of u wenst meer informatie over het bedrijf zelf, surf dan naar de website van Valstar. Op de website kunt u meer lezen over de specialisaties van de kwekerij en u vindt er de contactgegevens terug. U komt ook meer te weten over hun tweede locatie ‘Lotz of Roses’. Die locatie is volledig ingericht voor de teelt van potrozen. Op alle locaties van Valstar vindt u ledverlichting en alle sierteeltproducten zijn MPS-A-, MPS-SQ-, MPS-GAP- en GRASP-gecertificeerd. Omdat klantgerichtheid voorop staat, komen de medewerkers ook graag bij u langs om uit te leggen wat de plantenkwekerij voor u kan betekenen.