Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

De leukste tuindecoratie zijn tuinkabouters!

Gezelligheid in je tuin! Met allerlei leuke decoratie kun je je tuin aankleden en er een gezellige omgeving van maken. Een leuke tuinset om met vrienden of familie aan te zitten, vogelhuisjes of voederhuisjes om vogels te lokken, een vuurkorf om hout te verbranden, planten, bloemen, fonteintjes, vijvers, insectenhotels en nog véél meer, er is van alles om van je tuin een gezellige plek te maken waar je (zeker in de zomerse maanden van het jaar) met veel plezier zult vertoeven. Iets wat zeker niet mag ontbreken is een tuinkabouter. Tuinkabouters zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Heb je een kleine tuin? Kies dan voor een wat kleinere tuinkabouter voor een goede verhouding. Heb je juist een grote tuin of misschien zelfs een boerderij? Kies dan voor een (hele)  grote tuinkabouter! Sommige kabouters zijn zelfs groter dan een meter! Zo’n gezellige tuinman heb je nog niet eerder gehad! Ook bij je gezinsleden zal een grote tuinkabouter vast en zeker in de smaak vallen. Bij vrijwel iedereen zorgt zo’n tuinkabouter toch al gauw voor een glimlach op het gezicht, en dat is natuurlijk fantastisch!

Tuinkabouter als cadeau

Een tuinkabouter is een origineel en leuk cadeau. En het is leuk voor iedereen (met een tuin, of een balkon). Zoek je dus nog een leuk cadeau voor de verjaardag van een oom, buurvrouw, nicht, zus of zwager? Wat dacht je van een tuinkabouter! En niet alleen voor verjaardagen is een tuinkabouter een leuke cadeautip. Ook voor een jubileum, een housewarming of een andere feestelijke gelegenheid is een tuinkabouter erg leuk om te geven, of misschien wel te krijgen, want ook jij hebt vast wel eens wat te vieren in het leven!

Tuinkabouters koop je niet zomaar overal, sommige tuincentra hebben tuinkabouters in hun assortiment. Vaak gaat het dan helaas niet om een erg grote collectie. Online zijn er meer verschillende tuinkabouters te vinden, ook de hele grote exemplaren vind je vaak alleen in webwinkels. Google dus maar even en je vindt al snel héle leuke tuinmannetjes met gekleurde puntmutsen!