Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

De specialist in Haagplanten

Ben jij op zoek naar een haagplant? Neem dan een kijkje bij haagplanten Heijen. Dit bedrijf heeft een groot assortiment in haagplanten. Een haag wordt vaak gebruikt voor het creëren van een schutting of voor je privacy, dit komt doordat het een dicht begroeide struik is. Er zijn natuurlijk voordelen van een haag. Doordat je deze plant ook als schutting kan gebruiken is het veel goedkoper om een schutting of muur te bouwen! Het enigste wat je nodig hebt een vrije dag en een schop, ideale doe het zelf klus. Mocht je een altijdgroene dikke heg hebben zal de geluidsoverlast ook verminderd worden! Doordat een heg niet helemaal dicht is kan de wind er zachtjes doorheen komen, dit verbetert ook nog de luchtcirculatie. Mocht je niet zo’n groene vingers hebben is dat bij deze haag geen probleem, deze is namelijk laag in onderhoud! Waardoor dus iedereen wel voor een haag kan zorgen.

Liever toch wat anders?

Er is genoeg keuze als het gaat over hagen maar heb je ook wel eens aan een heester gedacht? Zo heb je de Schijnhulst Burkwoodii, deze heester zal prachtig staan in jouw tuin. Doordat deze witte bloemen heeft en een heerlijke geur verspreidt trek hij bijen en andere insecten aan. Het is een makkelijke plant, die je niet of nauwelijks hoeft te snoeien. Deze plant kan in iedere grondsoort bloeien en groeien. Je hoeft er dus niet extra andere grondsoorten te halen. 

Ben je benieuwd welke andere soorten hagen en planten dit bedrijf heeft? Neem gerust een kijkje op de website, het team staat voor je klaar om je verder te helpen.