Dienstverlening

Dingen die u moet weten voordat u een Hoverkart koopt

Boerderijtuinen

Ze zijn een accessoire voor uw Swegway. Het eerste wat u moet constateren is dat de hoverkarts gewoon Swegways zijn met een kartaccessoire. U moet beide afzonderlijk kopen; ze zijn geen enkele eenheid. Dit is geweldig, want het betekent dat u twee stukken speelgoed voor één hebt: de Swegway als een opstaand balans board en de hoverkart, als een zittende hoverboard. De kart werkt alleen als u een Swegway hebt, maar de Swegway heeft de kart niet nodig. U kunt de karts apart kopen nadat u de Swegway hebt gekocht of u kunt ze kopen als onderdeel van een pakketdeal. U kunt de hoverkart te koop aanbieden voor heel weinig als onderdeel van een pakket, ongeveer 315 euro voor beide, in tegenstelling tot 450 euro wanneer u ze apart koopt.

 

Ze zullen u veiliger laten voelen. Voor degenen onder u die een beetje gereserveerd zijn voor hun Swegway, kunnen de karts fantastisch zijn. U voelt u veel veiliger dan de boards, omdat u zwaartepunt anders is en de structuur veel stabieler is. Het is erg moeilijk om van de kart te vallen, maar het is gemakkelijk om van een Swegway te vallen – vooral als u niet gewend bent aan de manier waarop Swegways balanceren. Ze zullen sneller aanvoelen. Hoewel de Swegway gevaarlijker aanvoelt, voelen de karts sneller aan. Er is iets met laag op de grond zitten dat ons op natuurlijke wijze het gevoel geeft dat we sneller gaan. Het is waarschijnlijk een iets eigenaardigs van evolutie, omdat we niet gewend zijn om zo dicht bij de grond te zitten en nog steeds in beweging te zijn, vooral als het niet snel beweegt (tot 20 km/uur in sommige gevallen). Het maakt het leuker, maar op een veilige manier.

 

U krijgt een aantal interessante blikken en opmerkingen. U hebt de Hoverkart waarschijnlijk nog niet in de echte wereld te koop gevonden. Het is omdat ze relatief nieuw zijn en u kunt ze eigenlijk nog steeds alleen online kopen. Om deze reden prikkelen ze de interesses van mensen. Mensen zullen zich omdraaien, naar u kijken en staren. Ze komen langs, stellen u vragen, vragen u waar u hem gekocht hebt, etc. ze kunnen u zelfs vragen of ze het uit kunnen proberen! U kunt een aantal geweldige trucs doen. Als trucs uw ding zijn, dan zal u de hoverkarts geweldig vinden. Ze zijn geweldig om trucs te doen, en u kunt er heel wat doen. Onze persoonlijke favoriet is de breakdance-beweging, waarbij u ter plekke ronddraait. U kunt hier een serieus momentum mee opbouwen. Het is geweldig, maar het enige waar we u voor zouden willen waarschuwen is uw maag vast te houden, omdat we mensen hebben zien overgeven die dit doen. Er zijn ook andere trucs. Als u online naar video’s zoekt, vind u een aantal echt geweldige prestaties.

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/