Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

Tuinkantoor op maat

Een speciale werkplek voor jezelf in de tuin

Thuiswerken is iets waar veel mensen nu steeds vaker mee te maken krijgen. Er zijn binnen vele bedrijven maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig zijn of haar werkzaamheden kan blijven uitvoeren. Dit houdt in dat mensen volledig thuiswerken of hybride werken. Maar hoe moet dit als je thuis hier niet de geschikte plek voor hebt? Het kan erg frustrerend zijn als je niet een aparte ruimte hebt, waar jij jezelf van iedereen kan afzonderen. Ben je ten einde raad en denk je dat voor altijd aan jouw eettafel zal moeten werken? Gelukkig is er goed nieuws, want met My Home Office laat je een aparte plek voor jezelf ontwerpen, waar jij in alle rust kan werken. En deze plek is gewoon in jouw tuin.

Een tuinkantoor biedt veel voordelen

Een tuinkantoor zorgt er niet alleen voor dat je te allen tijde werk en privé gescheiden kan houden, maar het zorgt er ook voor dat jij wat meer orde en structuur hebt. Denk bijvoorbeeld aan alle rommel die werken vanuit de slaapkamer of woonkamer met zich mee kan brengen. Ook is het een eenmalige investering die het milieu behoorlijk helpt. Doordat je niet meer dagelijks uit huis hoeft om te werken, zul je minder snel de auto hoeven te gebruiken. En dat is natuurlijk erg positief voor ons milieu. Ook heb je veel meer aan jouw dag, omdat je nooit meer tijd hoeft te verliezen aan het reizen van en naar het werk.

Een tuinkantoor op maat gemaakt naar jouw wensen

Een tuinkantoor op maat is natuurlijk ook zeker een optie. Bij een tuinkantoor op maat hoef je niet te werken binnen een ruimte die niet voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Een tuinkantoor kun je niet alleen meubileren naar wens, maar op laten ontwerpen naar wens. Denk hierbij aan het laten plaatsen van een toilet of juist een volledige badkamer. Je kunt je zo afzonderen van huisgenoten en niet heen en weer hoeven te lopen om gebruik te maken van de keuken of toilet, want My Home office zorgt daar allemaal voor. Het fijne van een tuinkantoor op maat is dat je het voor meerdere zaken kunt gebruiken. Heb je vaker mensen over de vloer en heb je gebrek aan logeerkamers, dan kun je ook jouw tuinkantoor hiervoor inzetten. Een tuinkantoor is ook erg flexibel in het feit dat je het kunt laten verplaatsen, in geval dit ooit nodig blijkt te zijn.