Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Een houtkachel van Contura koopt u hier

Een houtkachel van Contura draagt het ‘Bewust Stoken’-logo. Dit betekent dat de kachels voldoen aan diverse kwaliteitsnormen wat betreft milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Wilt u graag bewust en duurzaam leven? Dan past een houtkachel van Contura hier helemaal bij. U koopt deze eenvoudig bij Fuego Kachels & Haarden in Holten, nabij Almelo. Deze specialisten zijn aangesloten bij de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche verkoop-installatie (NHK verkoop-installatie). Dit betekent dat ze ervoor zorgen dat hun personeel kwalitatief up-to-date blijft en dat ze beschikken over het diploma voor de Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen.

U vindt altijd een kachel die bij uw interieurstijl past

Een houtkachel van Contura brengt niet alleen veel warmte in huis; het geeft ook nog eens een gezellige sfeer. De haarden hebben een strak design, zodat deze in vrijwel iedere interieurstijl toe te passen zijn. Bij Fuego Kachels & Haarden maakt u de keuze uit een ruim aanbod aan gas-, hout en pelletkachels, schouwen, buitenhaarden en nog veel meer! Weet u niet helemaal welke kachel het beste bij uw stijl en wensen past? Dan zorgen de gespecialiseerd werknemers in de showroom ervoor dat u dé kachel vindt die helemaal aan uw wensen en eisen voldoet. Voor uitstekend advies, jarenlange ervaring, vakmanschap, kwaliteit, de beste service én fantastische garantievoorwaarden moet u hier zijn.

Bezoek de showroom

Als u meer wilt weten over de kachels van dit merk, dan bent u van harte welkom in de showroom van Fuego Kachels & Haarden in Holten, niet ver van Almelo. Ook als u meer advies wenst over welke haard bij uw interieur past, dan zit u hier goed. Bezoek de showroom tijdens de ruime openingstijden. Is het voor u toch niet mogelijk om tijdens de openingstijden langs te komen? Dan is een bezoek op afspraak in de avond ook mogelijk. Zo ziet u, voor de beste service, producten van uitstekende kwaliteit en uitgebreide kennis over kachels en haarden moet u bij deze specialisten zijn!