Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de mogelijkheden van een houtskeletbouw aanbouw

De specialisten van EB-bouw uit Deurne werken voornamelijk met houtskeletbouw, een uitstekende techniek voor jouw aanbouw. Bij deze techniek maken ze gebruik van een houten constructie, die eenvoudig is aan te passen aan al jouw wensen. Als je houtskeletbouw vergelijkt met andere bouwmethodes voor het realiseren van een aanbouw, biedt deze methode een tal aan voordelen. In een kortere bouwtijd creëren deze specialisten namelijk een energiezuinigere woning. De bouwmethode is ook nog eens een stuk voordeliger als je kijkt naar de prijs. Ontdek de diverse mogelijkheden die deze specialisten aanbieden!

Kies voor een water- en winddichte aanbouw

Als je jouw woning wilt uitbreiden, bijvoorbeeld met een garage of een extra leefruimte, dan is houtskeletbouw dé bouwmethode om jouw aanbouw te realiseren. De specialisten passen het eindresultaat helemaal aan naar jouw wensen. Door te werken met houtskeletbouw, creëren de experts een wind- en waterdichte aanbouw. De constructies zijn veelal prefab, zodat de aanbouw in een korte tijd is gerealiseerd. Wanneer de experts een nieuw project beginnen, gaan ze van tevoren met jou in gesprek, zodat alle wensen en behoeften in kaart worden gebracht. Zo voldoet het eindresultaat helemaal aan jouw verwachtingen.

Combineer houtskeletbouw met vlasisolatie

Als je kiest voor houtskeletbouw in combinatie met vlasisolatie, dan kies je voor een duurzame aanbouw. Dit omdat hout en vlas veel eigenschappen hebben die helpen bij de isolatie van zowel warmte als geluid. In de wintermaanden zit je er zo knus bij zonder te veel brandstof te gebruiken. Hierdoor draag ook jij een steentje bij aan de verbetering van het milieu. Deze methode is echter niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Hout is namelijk zeer voordelig materiaal om te gebruiken bij de aanbouw. Als je ook nog eens kunststofkozijnen laat installeren, dan zorg je voor uitstekende isolatie.

Neem contact op met de specialisten

Denk jij na over een houtskeletbouw aanbouw? Schakel dan dit aannemersbedrijf uit Deurne in. De specialisten helpen je graag verder. Als je vragen hebt of een offerte wilt aanvragen, neem dan contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website.

home