Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Een prachtige bamboe houten vloer in uw huis

Als u een nieuwe vloer wilt laten leggen in verband met een verbouwing of omdat u een nieuwe woning heeft gekocht, dan is een bamboe houten vloer een perfecte oplossing. Dit type houten vloer heeft een prachtige uitstraling en is van uitstekende kwaliteit. U vindt een dergelijke vloer bij ALMA Parket uit Breda. Dit bedrijf heeft een groot assortiment houten vloeren in alle soorten en maten. Ze bestaan al ruim 60 jaar en hun producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze beschikken over een eigen showroom waar u verschillende soorten vloeren in mooie designs kunt bekijken. Een bamboe houten vloer past ook in vrijwel elk interieur door de vele mogelijkheden die het biedt.

De voordelen van een bamboe houten vloer

De specialisten van ALMA Parket kunnen de bamboe houten vloer in Breda leggen. Ze hebben hier ruime ervaring mee en weten als geen ander hoe ze deze op vakkundige wijze en snel kunnen leggen. U kunt dus snel van uw nieuwe vloer genieten. Een bamboe houten vloer wordt steeds populairder. Dat is ook niet vreemd, gezien de vele voordelen. Bamboe is milieuvriendelijk materiaal. Het kan makkelijk gekapt worden, zonder de grote gevolgen die boskap met zich meebrengt. Bamboe groeit namelijk enorm snel. Bamboe groeit elk jaar terug, terwijl bossen er tientallen jaren over doen. Door gebruik te maken van bamboe voor uw houten vloer, neemt het bosopperblak in elk geval niet af.

Verschillende bewerkingen van de bamboe houten vloer

ALMA Parket verwerkt de bamboe houten vloer op drie verschillende manieren. Op deze manier ontstaan er verschillende patronen. Zo kunt u kiezen uit een fijner lijnenpatroon en minder bamboeknopen. Bij dit bedrijf vindt u dus altijd wel een bamboe houten vloer die bij uw smaak en uw interieur past. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Ga dan eens naar de showroom of stel uw vragen telefonisch.

https://www.almaparket.nl/