Boerderijtuinen
Image default
Eten en drinken

Eenvoudig en snel catering bestellen

Catering bestellen kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. U wilt namelijk de perfecte cateraar vinden voor uw event en dat begrijpen wij maar al te goed. Het menu moet precies passen bij uw wensen en die van uw gasten. Daarnaast moet de cateringsaanvraag natuurlijk ook binnen het budget vallen. 

 

Hoe werkt catering bestellen via dit platform?

Happie Delivery helpt u met het regelen van de ultieme catering. U kunt heel eenvoudig tussen uw favoriete cateraars scrollen en de perfecte keuzen maken. Ook als u een aanvraag wilt doen om de uit beste offertes te kiezen, zit u bij Happie helemaal goed. Vul eenvoudig een aanvraag in die vervolgens verzonden wordt naar de beste cateraars uit de buurt.

 

Welke catering kan ik allemaal bestellen?

Of u nu een feestje gaat vieren en u catering nodig heeft in Apeldoorn of u zoekt catering in Breda voor een zakeleijk evenement. Het maakt niet uit waar u uw catering wilt laten bezorgen of voor welke gelegenheid. U kunt op dit platform terecht voor lunches, borrelhapjes, buffetten, BBQ’s, cocktails of voor de gehele organisatie van kleine en grote evenementen. 

 

Kan ik ook als particulier bestellen?

Jazeker! Wij maken geen onderscheid tussen zakelijke klanten en particulieren. Het enige verschil is dat zakelijke klanten hun catering ook kunnen betalen op factuur. Dit scheelt voor een bedrijf aanzienlijk in de administratie als er 1 maal in de maand wordt gefactureerd. Dus ook als u catering zoekt voor een jubileum of voor een bruiloft, dan bent u bij Happie aan het juiste adres.

 

Waar kan ik allemaal catering laten bezorgen?

Op het platform staan cateraars uit heel Nederland. Zoekt u een een cateraar in Nijmegen of u wilt liever een cateraar uit Tilburg? Vul het zelf in waar u uw catering wilt laten leveren. Niet elke regio in Nederland heeft de zelfde cateraars ter beschikking. Een cateraar uit Noord-holland levert waarschijnlijk niet in Limburg.

 

Hoe worden mijn bestelde producten geleverd?

Uw besteld producten worden geleverd door uw lokale cateraar. Alles komt netjes aan in thermoxboxxen, zodat uw producten goed op temperatuur blijven. Als u een buffet bestelt, dan wordt deze geheel voor u opgezet. U hoeft zelf dus niets te doen. Alle benodigdheden krijgt u in bruikleen. De volgende daar haalt uw cateraar de spullen weer bij u op en zal de afwas doen bij hem/haar op locatie.