Boerderijtuinen
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen in Aalsmeer

Heeft u binnenkort catering nodig in Aalsmeer? Vanwegen een particulier feestje zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft? Of bent u verantwoordlijk voor het voorbereiden van een zakelijk evenement, neem bijvoorbeeld een meeting, kerstborrel of nieuwjaarsfeest? Dan biedt Happie Delivery de uitkomst voor jou. In onze online webshop vindt u alle catering die u nodig heeft en bestlt u binnen enkele seconde de meest lekkere gerecht. Met een super groot assortiment zorgen wij ervoor dat u altijd een catering vindt die precies aan uw wensen voldoet. Mocht het onverhoopt toch niet zo zijn dat uw eerste keuze er tussen staan? Dan maken wij helemaal gratis en vrijblijvend voor u een voorstel. 

 

Welke catering kan ik bestellen in Aalsmeer?

Happie Delivery in Aalsmeer levert u een ongelofelijk breedt assortiment catering. Ontbijt, lunch, brunch, hapjes, buffet, BBQ, partycatering en cocktails. Ook kunt u bij ons terecht voor eventmanagement en zaalverhuur. Dit zijn toch wel de meest besteld cateringsvormen;

 

Borrelhapjes bestellen

Bij ons stelt u uw eigen hapjesplateau geheel zelf samen. Dit betekend dat u niet hoeft te kiezen uit pakketten waarvan u de ene helft lekker vind en de andere helft wel. Nog een voordeel; U kan er nu voor zorgen dat uw bestelling precies binnen uw budget valt. Wij leveren al onze borrelhapjes op schalen, zodat u direct kan rondgaan met de hapjes. 

 

Buffet bestellen

Met een super breed assortiment buffetten weet u zeker dat uw favoriete buffet er tussen zit. Van Mexicaans tot Hollands en van Spaans tot Oosters. Voor een ieder hebben wij wat wils. Bij ons zit ten alle borden, bestek en gerei bij de prijs inbegrepen. Dus geen extra kosten! Wanner u bij ons een buffet bestelt, dan zetten wij deze geheel voor u op en warm! U hoeft helemaal niets zelf te doen. Wanneer u uitgegeten bent kunt u alles terugstoppen in de meegeleverde boxen en komen wij alles de volgende dag weer bij u ophalen. Plaats alles gewoon vuil terug in de boxen, want wij doen de afwas.

 

BBQ catering

Wanneer de zon schijnt in Aalsmeer is het tijd voor een BBQ. Door onze BBQ service zorgt u ervoor dat u niet de hele middag in de keuken hoeft te staan. Bestel uw kant en klare BBQ vlees en visschotel via onze website en bespaar uzelf behoorlijk wat tijd. Wilt u zelf niet achter de BBQ staan? Dan heeft u de mogelijkheid om een BBQ kok bij ons in te huren. Deze Grill-meester zorgt ervoor dat alle BBQ gerechten perfect op het bord komemn te liggen bij uw gasten.