Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Exalto Hoveniers bied je de mooiste mogelijkheden om lekker in de buitenlucht te kunnen genieten

Door middel van een veranda In Veenendaal wordt je tuin een verlengstuk van je huis. Een woning is natuurlijk hartstikke fijn om in te kunnen wonen en daar maak je het ook heel gezellig door accessoires toe te voegen aan het interieur, misschien leg je wel kussentjes op de bank en steek je kaarsjes aan. Maar wanneer het weer lekkerder weer wordt, wordt het weer tijd om naar buiten te gaan en breng je waarschijnlijk. Het grootste deel van de tijd in de tuin door. Dan wil je natuurlijk wel dat de tuin een verlengstuk is van dat. Gezellige huis dat je binnen hebt. Misschien heb je wel geen idee hoe je dit het beste kunt vormgeven en kunt inrichten of mis je iets in je tuin en weet je niet precies wat het nog wat leuker kan maken. Met de hulp van Exalto Hoveniers wordt er een bijzonder mooie tuin aangelegd, die goed bij je huis aansluit.

Ontwerpen

Allereerst zal er bij Exalto Hoveniers een ontwerp worden gemaakt om in kaart te brengen wat er precies wordt aangepast aan je tuin. Dat kan een kleine aanpassing zijn, zoals het plaatsen van een bloembak of een schutting, maar dat kan ook een grote verandering zijn, zoals een heel nieuwe aanleg van een tuin of het plaatsen van een stuk gras en tegels. Door middel van een duidelijk ontwerp kan er door zowel de hovenier en de klant worden gekeken naar de ruimte die er wordt benut en hoe dat er allemaal uit zal komen te zien. Het ontwerp wordt volledig aangepast aan jouw wensen en eisen die je hieraan stelt en daarnaast wordt er uiteraard ook gekeken naar het budget dat je hiervoor beschikbaar hebt.

Samenwerken

Je wordt van het begin tot en met h et einde met het proces betrokken. Dat wil zeggen dat de hovenier van Exalto Hoveniers niet alleen maar voor je werkt, maar ook met je werkt. Heb je bijvoorbeeld op- of aanmerkingen dan kan je dit ten alle tijden doorgeven. Misschien heb je wel een idee dat bij je opkomt terwijl er aan de tuin wordt gewerkt. Dit kan je dan doorgeven aan de tuinmannen van Exalto Hoveniers en zij zullen dit voor je aanpassen.