Boerderijtuinen
Image default
Bedrijven

Gepolijst roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit

Vakkundig en nauwkeurig roestvrijstaal polijsten
Roestvrijstaal, zoals de naam al suggereert, is een metaal van hoge kwaliteit. Om het de finishing touch te geven, staat niets in de weg van polijsten.
Bij het Nederlandse online bedrijf van Geenen is bijna alles mogelijk. State-of-the-art technologisch geavanceerde machines zorgen voor onberispelijk en nauwkeurig werk met een zeer goed resultaat. Van Geenen biedt niet alleen de mogelijkheid om roestvrijstaal op een mechanische manier te polijsten, maar ook handmatige handling, evenals sommige specials zijn geen probleem voor de machine en het team.

Wat doet roestvrijstaal polijsten
Dit metaal is knap op zichzelf en kan gepolijst of ongepolijste zijn. Om het metaal nog robuuster en kwalitatief hoger te maken, is het polijsten van roestvrijstaal de be-all en end-of-Life. Hier u werken met de kwast voor speciale constructies. Polijsten doorslijpen is ook een gewilde productie-eindpunt. Slijpen voor de beste glans geeft het roestvrijstaal een heel speciale Touch.
Of het nu fijne, hoge of platte stukken zijn, de machines van van Geenen verwerken zelfs de kleinste stukken. Hier geeft de klant instructies. Een oude, roestige leuning creëert bijvoorbeeld een nieuw en glanzend stuk.
Handmatig geeft de klant precieze instructies voor het polijsten van het roestvrijstaal. Of het nu grote of kleine stukjes zijn, nadat de bestelling is toegekend, beginnen de medewerkers. Evenzo is het gedeelte van lassen, frees delen en andere storende naden geen probleem. De korrel-en oppervlakteruwheid waarden worden bewerkt bij het polijsten van roestvast staal volgens “Ra en RZ”.

De specials
Van Geenen heeft een evenwichtig en groot aanbod van templates en materialen voor de zogenaamde Special orders. Klanten kunnen hier bestellingen plaatsen via het speciale programma. In aanvulling op RVS polijsten, glas, keramiek, vellen en andere materialen worden ook gebruikt, die zijn gepolijst tot de fijnste mogelijk. Neem gewoon contact op met de leverancier, spreek uw eigen wensen uit en laat de meest diverse roestvaststaal gepolijst samen met de fabrikant.

Al met al biedt deze online leverancier een breed scala aan gepolijste en niet-gepolijste roestvrijstalen mallen, buizen, vellen en andere die snel kunnen worden gevuld en geleverd.

De aanbieder van Geenen
In 1977, Dhr. A. Van Geenen en zijn twee zonen richtten dit bedrijf op in Nederland. Van de allerkleinste taken en orders, deze fabrikant heeft jaarlijks ontwikkeld tot het bedrijf van vandaag met hoogwaardige prestaties in een zeer goede prijs-prestatie verhouding. Klanttevredenheid is de hoogste prioriteit voor deze provider. De uitgevoerde taken worden snel uitgevoerd met een hoog niveau van klanttevredenheid. Het polijsten van roestvrijstaal is niet de waarde van een heks, maar de fijnste en individuele op maat gemaakte.
Naar de top