Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Glazen windscherm

In Nederland kan de wind soms redelijk de rust verpesten. Wat je vooral niet wil is de wind in je achtertuin terwijl jij rustig een boek probeert te lezen met een glaasje water.

 

Geniet windstil van je tuin

Om de wind een beetje uit je achter- of voortuin te houden is er een glazen windscherm uitgevonden. Dit scherm zorgt dat de wind wordt tegengehouden op die plek en zo kun je heerlijk in alle rust in je tuin zitten. Je kunt zo een beetje langer en optimaal genieten van het weer, zonder die vervelende wind. Eigenlijk is een glazen windscherm dus iets dat je moet hebben. Er is veel keuze als je er een gaat kopen, er zijn veel verschillende soorten. Een glazen windscherm is doorzichtig, iets wat misschien wel fijn is. Vooral als je in een rustige omgeving woont of een prachtig uitzicht vanuit je tuin hebt. Dan kan je zelfs door het glazen windscherm nog van het mooie uitzicht genieten. Dit windscherm is geen lelijk decor in je tuin, want het design is strak en simpel.

 

Windscherm kopen

Als je een windscherm gaat kopen dan is er een ruim aanbod. Ook een glazen windscherm is verkrijgbaar in een aantal soorten en maten. De poten zijn gemaakt van RVS en dit maakt het ontwerp simpel en strak. Er zijn 3 soorten glas verkrijgbaar:

–       Blank glas

–       Satijnglas

–       Getint glas

De eerste is het simpele glas waar je gewoon doorheen kan kijken, voor als je mooi uitzicht vanuit je tuin hebt. Satijnglas, ook wel melkglas, is een troebel glas, dit geeft dus iets meer privacy, want er kan minder goed doorheen gekeken worden. Getint glas is wel doorzichtig, maar dan met een licht kleurtje. Dit geeft een luxe uitstraling en de zon is iets minder fel. Een glazen windscherm is een goede keuze als je voor modern wil gaan en een beetje van je uitzicht wil behouden.

https://www.koopjewindscherm.nl/glazen-windscherm