Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

Het beste schildersbedrijf in Hengelo

De beste Schilder Hengelo is het hardwerkende schildersbedrijf in Hengelo, en heeft veel ervaring met het vak. Wij bieden naast schilderen ook veel andere diensten aan, en is geen klus ons te groot. En denken wij graag met u mee, om zo de beste behandeling te gebruiken die ook aansluit bij uw budget. We beschikken over meerdere bussen en hebben de juiste middelen om veilig en snel te kunnen werken. En hebben we een hoogwerker tot onze beschikking.

Onze diensten en sloopwerk

Wij bieden veel diensten aan zo leggen wij complete vloeren aan en slopen we de ouder ook. Ook voor plafond reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Stukwerk en het plaatsen van gipsplaatjes kunt u ook aan ons overlaten. Na het werk schilderen we uiteraard ook, maar er is ook keuze om het project te laten spuiten of behangen. Schade aan de kozijnen of eigenlijk wel toe aan nieuwe? Wij maken en plaatsen kozijnen op maat, maar repareren ze ook. Zo schilderen we ze en repareren we eventuele schade indien nodig. 

Houtrot verwijderen en repareren

Houtrot is iets wat veel voorkomt bij oude huizen met achterstallig onderhoud. Het ontstaat vaak door vochtigheid en als er dan niet voldoende ventilatie is ontstaan er schimmels. En ontstaat er houtrot, indien je dit niet laat verwijderen kan dit ernstige gevolgen hebben voor u woning. Ziet u het op tijd en haalt u er meteen iemand bij dan blijft de schade in veel gevallen beperkt. En hoeven we som niet eens delen van het houtwerk te vervangen, en is een laagje verf voldoende. En daarnaast zijn deze schimmels ook niet goed voor de gezondheid en kunt u er ziek van worden na een tijdje. Daarnaast scheelt het ook in de kosten  als je er optijd bij bent. In echt hele extreme gevallen is het dak zo dusdanig beschadigd dat het volledige dak moet worden vervangen.