Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Kies jouw favoriete koeienhuid uit bij deze specialist

Wil je graag iets bijzonders toevoegen aan je interieur, maar kom je er niet aan uit wat precies? Ben je op zoek naar iets anders dan een standaard schilderij of poster? Denk eens buiten de lijntjes en overweeg om een koeienhuid als vloerkleed neer te leggen in de ruimte. Of je deze nu onder een tafeltje neerlegt of middenin de kamer: een dergelijk kleed is altijd een eyecatcher! Je geniet daarmee altijd van een 100% uniek woonaccessoire. Mocht je op zoek zijn naar een dergelijke koeienhuid, maar je wilt wel dat deze ecologisch verantwoord is, dan maak je de beste keuze door deze bij By Max te bestellen. De koeienkleden en andere dierenhuiden van deze specialist komen namelijk niet van stroperijen af, maar van de vleesindustrie. Je kunt dit dierenvel dan ook met een goed gevoel neerleggen in jouw interieur.

Welke specificaties hebben jouw voorkeur?

Mocht je denken dat je hier enkel terechtkunt voor een koeienhuid in de standaardkleur zwart-wit, dan heb je het mis: ook grijs en bruin behoren tot de opties. Je vindt dus altijd een huid die qua kleur bij jouw interieur past, want deze neutrale kleuren passen overal goed bij. Heb je daarnaast een voorkeur voor de afmeting? Wil je bijvoorbeeld een groot kleed, of liever een kleiner kleedje? Je maakt hier keuze uit de volgende maten:

  • Maat M: 2 x 2 meter
  • Maat L: 2,25 x 2 meter
  • Maat XL: 2,5 x 2 meter

Als je het leuk vindt, kun je bovendien verschillende soorten dierenvellen met elkaar combineren. Ga bijvoorbeeld ook voor een schapenvel of rendierhuid. Of leg het ene kleed in de ene ruimte en het andere kleed in de andere. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak je keuze en bestel

Snuffel op je gemak eens rond op de website en bekijk welk kleed jouw voorkeur heeft. Heb je nog vragen over bepaalde huiden? Schroom dan niet om contact op te nemen met de vriendelijke en deskundige medewerkers. Zij vertellen je graag meer over bijvoorbeeld de kwaliteit. Mocht je dit graag willen, dan kun je ook een afspraak maken om een bezoek te brengen aan de showroom in Mierlo. Je vindt de contactgegevens voor het maken van een afspraak op de website.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/