Boerderijtuinen
Image default
Verbouwen

Koop uw drainage mortel bij deze specialist

Multi Mortel Brabant is dé specialist in vloerenspecie, stampbeton, stabilisatiezand en drainage mortel. Ze bieden verschillende soorten betonmortel aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Hun producten zijn zeer geschikt voor kleine projecten en worden kant-en-klaar geleverd. Wilt u bijvoorbeeld zelf een vloer, terras, oprit of tegels aanleggen? Dan kan dit eenvoudig met de producten van deze specialist. U kunt de betonmortel eenvoudig bestellen en vervolgens laten bezorgen of zelf afhalen. U kunt aangeven hoeveel u van het product nodig heeft en krijgt precies de juiste hoeveelheid geleverd. Zo heeft u nooit te veel betonmortel, maar ook niet te weinig.

De voordelen van drainage mortel

Een van de producten die Multi Mortel Brabant aanbiedt, is drainage mortel. Dit is een waterdoorlatende mortel die gemaakt is van een mix van fijne split en cement. Het product is geschikt voor diverse toepassingen voor buiten. Het zorgt voor een sterke ondergrond en helpt water af te voeren onder de bestrating. Daarnaast kan vorstschade in de winter met drainage mortel worden voorkomen. Drainage mortel is zowel geliefd onder hoveniers en tegelzetters als onder particulieren die zelf een terras willen aanleggen. Bij Multi Mortel Brabant profiteert u van producten van de beste kwaliteit die tegen een scherpe prijs worden aangeboden. Wat wilt u nog meer?

Ga langs om de mortel af te halen of laat het product thuisbezorgen

Wanneer u drainage mortel of een ander product van deze specialist wilt bestellen, kunt u dit eenvoudig doen via het bestelformulier op hun website of telefonisch. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de mortel zelf op te halen of thuis te laten bezorgen. Wanneer u in de buurt woont en langsgaat om het product af te halen, bent u binnen een paar minuten weer klaar. Als u kiest voor thuisbezorging wordt de mortel binnen een dag bezorgd. Voor wat voor optie u ook kiest, u heeft de drainage mortel snel in huis en kunt direct aan de slag met uw project. Heeft u vragen of wilt u advies over welk product u het best kunt kiezen? Neem dan contact op met de specialisten van Multi Mortel Brabant.

https://www.multimortelbrabant.nl/