Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Maak een eigen Douglas Veranda met prachtig hout

Een houten tuinoverkapping is een prachtige aanwinst voor elke tuin. Onder zo’n overkapping geniet je tot in de late uurtjes van je tuin, want je zit heerlijk beschut. Daarnaast kun je ook op het heetst van de dag van een houten overkapping in de tuin gebruikmaken, wanneer je er zonwering aan toevoegt. Zo geniet je optimaal van je terras en zijn de meubels bovendien beter beschermd tegen de weersinvloeden, omdat er altijd een dak boven zit.

Alle materialen voor een houten tuinoverkapping kosteloos thuis laten leveren

Overkappingen van hout voor in de tuin bouwt u eenvoudig met een kant-en-klaar pakket van Doe Het Zelf Veranda. Alle benodigdheden voor de ideale houten tuinoverkapping worden in één keer zonder verzendkosten bij je thuis geleverd. Dat bespaart je verschillende tripjes naar de bouwmarkt en veel moeite om grote onderdelen thuis te krijgen. Daarnaast zijn de onderdelen op maat gemaakt en kun je de houten overkapping eenvoudig in elkaar zetten in je tuin met behulp van de montagehandleiding. Overkappingen van hout in je tuin plaatsen was nog nooit zo eenvoudig! Een andere reden om voor de bouwpakketten van Doe Het Zelf Veranda te kiezen, is het gemak. Je hoeft zelf niet alle onderdelen bij elkaar te zoeken en op maat te maken. Het enige dat je namelijk zelf doet is de Douglas houten veranda aan je huis bouwen met behulp van de bijgeleverde instructies. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om een veranda van hout in je tuin te plaatsen of zelf een overkapping te maken!

Ga voor duurzaamheid met dit complete bouwpakket

De materialen in het bouwpakket voor een Douglas houten veranda zijn duurzaam en gaan hierdoor jaren mee. We gebruiken voornamelijk hoogwaardige materialen als Douglas hout en warmte werende polycarbonaat daken voor uw veranda. Hierdoor zet je een veranda van uitstekende kwaliteit neer waar je nog lang van geniet. Daarnaast kun je de houten veranda eenvoudig aan je wensen aanpassen, want je kunt allerlei accessoires aan het bouwpakket toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van zonwering? Dan kun je ook op het heetst van de dag je veranda gebruiken. Voeg daarnaast ook ledverlichting toe zodat je tot laat in de avond goed zicht hebt op je veranda en bovendien een gezellige sfeer creëert.

https://www.doehetzelfveranda.nl/