Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Met deze Marokkaanse lampen maak je jouw interieur uniek

Ben je op zoek naar een mooie lamp voor in je woonkamer, slaapkamer of keuken? Dan zijn de Marokkaanse lampen van Hadaya echt een aanrader. Zij ontwerpen al bijna 20 jaar Midden-Oosterse lampen met een moderne twist. Begeef je je in regio Amersfoort? Bezoek dan de winkel om de schitterende lampen zelf te bekijken. Ben of woon je niet in de buurt? Geen probleem. Dan bekijk je het assortiment rustig vanuit je luie stoel door de webwinkel te bezoeken. Eén ding is zeker: je zult je verbazen over het prachtige aanbod!

Eigen ontwerpen en handgemaakte lampen

Als je kiest voor deze ontwerper, dan weet je dat je een lamp aanschaft die door hen zelf ontworpen is en die handgemaakt is via de eigen productielijn. Dat betekent dat dit een winkel is voor mensen die het unieke en karakteristieke in een ontwerp kunnen waarderen en menselijke imperfecties aanmoedigen. Deze ontwerper neemt de traditionele Marokkaanse lampen en geeft ze een moderne twist. Er worden verschillende kwalitatieve materialen gebruikt om de lampen te vervaardigen. Zo ben je altijd zeker van een lamp waar je lang plezier van beleeft.

Kies een nieuwe lamp voor je woning uit

Als je online het assortiment aan Marokkaanse lampen bekijkt, of je bent in de buurt van Amersfoort om de winkel te bezoeken, dan kijk je je ogen uit. Hadaya maakt onder meer schitterende hanglampen en plafonnières die in elk interieur tot hun recht komen. Plafonnières zorgen over het algemeen voor een wat subtieler licht dan hanglampen, maar dat betekent niet dat je met een hanglamp geen aangename sfeer kunt creëren. Sterker nog: sfeer creëer je met elke lamp uit het aanbod van dit bedrijf! Alle lampen van deze ontwerper hebben iets unieks en brengen een warme Oosterse sfeer met zich mee, waar je ze ook ophangt in je woning. Kies dus snel een lamp uit die past bij jouw interieur!

https://www.hadaya.nl/