Boerderijtuinen
Image default
Woning en Tuin

Gegevens Kadaster beschikbaar via kadastralekaart.com

Gegevens Kadaster beschikbaar via kadastralekaart.com

Gegevens Kadaster? Die vind je zoals ondertussen genoegzaam bekend mag worden geacht op kadastralekaart.com. Hoewel het geen platform van het Kadaster is, is de data die je kunt downloaden wel door het Kadaster aangeleverd en dus officieel. Bovendien is het altijd actuele informatie.

Vaak noodzakelijk bij de aankoop van een perceel of object

Het kan zomaar gebeuren dat je gegevens Kadaster nodig hebt. Vaak is dat het geval bij de aankoop van een perceel of een object. De gegevens kun je achterhalen door ze te downloaden van kadastralekaart.com. Je betaalt dan per download en je hebt de gegevens binnen, Ben jij een professional die vaker dergelijke gegevens downloadt? Dan zou je kunnen overwegen een abonnement af te sluiten. Je bent dan per saldo goedkoper uit.

Aan gegevens Kadaster geen gebrek aan kadastralekaart.com

Wat gegevens Kadaster zijn die je kunt downloaden? Je kunt bijvoorbeeld een kadastrale kaart met maatvoering downloaden. Met de informatie krijg je inzicht in de exacte maten van een perceel, met daarbij aanvullende informatie over geregistreerde bebouwing. De kadastrale kaart bundel bied je ook al veel gegevens Kadaster in de vorm van handige informatie over de verschillende kadastrale kaarten, bestemmingsplannen, woonlasten en hypotheekinformatie. Met het downloaden van een woning transactierapport krijg je data binnen over woningtransacties. Dit is data met onder meer de verkoopprijs van de woning en het aantal dagen dat de woning te koop is aangeboden.

Kies voor een rapport inclusief een aanvullende luchtfoto van de percelen

Ook bestemmingsplannen en vergunningen blijven met dank aan kadastraekaart.com niet geheim en bijzonder is de optie om een kadastrale kaart rapport te downloaden met een luchtfoto. Je krijgt dan een mooi overzicht van het bedoelde perceel en ook de omliggende percelen. Het rapport is ook inclusief streetview foto’s en een omgevingskaart. Ook gegevens Kadaster in de vorm van eigendomsinformatie en hypotheek informatie kun je heel gemakkelijk van het drukbezochte platform halen.

Downloaden is gemakkelijk en niet duur

En zo heeft kadastralekaart.com heel erg veel te bieden. De aangeboden data kan het verschil maken of je besluit wel of niet een bepaald perceel of object te kopen. Het downloaden van de data is erg eenvoudig en de downloads koop je steeds voor een vriendelijke prijs.