Boerderijtuinen
Image default
Woningen

Ontvang passende zorg bij zorginstellingen in Groningen

Op het moment dat u al woonachtig bent in de appartementen van de woongemeenschap van de Leyhoeve, een van de zorginstellingen in Groningen, bent u verzekerd van goede passende zorg. Het huidige zorgstelsel in Nederland laat nog wel eens te wensen over maar binnen deze gemeenschap zorgt men ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Beide locaties beschikken over diverse zorgsuites waarbij er enkele beschikbaar zijn voor intramurale zorg. Tevens hebben beide locaties beschikken over een zorghotel suite. Mocht u nog thuis blijven wonen maar wel wat extra hulp kunnen gebruiken, dan zijn er thuiszorg mogelijkheden maar ook dagopvang is mogelijk. Dit is mogelijk bij één van de beste zorginstellingen van Groningen en Tilburg.

Permanente zorg

De permanente zorg bij de locaties van de Leyhoeve is kleinschalig ingericht. U als bewoner bepaalt uw eigen dagritme en de zorgmedewerkers doen er alles aan om u zo comfortabel en liefdevol mogelijk te verzorgen. Op het moment dat u niet langer meer thuis kunt blijven wonen, dan bent u hier zeker van goed vervolg voorzien van de zorg die u nodig heeft. De intensieve intramurale zorg kan u binnen beide locaties van de Leyhoeve worden geboden. In locatie Tilburg zowel als locatie Groningen zijn voor deze vorm van permanente zorg diverse suites ingericht.

Tijdelijke zorg

Bent u op zoek naar een tijdelijke vorm van hulp of zorg? Ook dan bent u bij de zorginstellingen van de Leyhoeve in Groningen en Tilburg op de juiste plek. Als u herstellende bent van een zware operatie, waarbij extra zorg essentieel is, dan zijn er mogelijkheden binnen de Zorghotelsuites op beide locaties. Hier kunt u tijdens uw herstel verblijven en de zorg genieten die u op dat moment nodig heeft. Een andere vorm van tijdelijke zorg die geboden kan worden, is een stukje dagbesteding. Dit is een fijne aanvulling voor mensen die nog wel thuis wonen maar om de partner te ontlasten een paar momenten in de week bij de dagopvang kunnen worden verwelkomd. Ook thuiszorg ligt binnen de mogelijkheden van de locaties van de Leyhoeve.

https://www.leyhoeve.nl/