Boerderijtuinen
Image default
Tuin en buitenleven

Op zoek naar een groothandel in bloembollen?

Naar een groothandel in bloembollen hoef je niet verder meer te zoeken. Bij Tuinplus.nl heb je de keuze uit een breed assortiment aan bloembollen van verschillende merken. Denk hierbij aan merken als Buzzy, Oranjeband zaden, Horti Tops, Franchi Sementi, Gardman, Romberg en meer. Heb je liever een private label waarmee je je kunt onderscheiden van de concurrent? Ook dat is geen enkel probleem bij deze specialist.

 

Geschikt voor verschillende branches

Of je nu een tuincentrum, bouwmarkt, supermarkt of een groothandel in zaden en tuinaccessoires hebt, in alle gevallen voorziet Tuinplus.nl je graag van bloembollen voor je bedrijf. Maar ook als je een kleinere cadeauwinkel hebt en bloembollen graag inkoopt als extraatje, zit je hier helemaal goed. Het team van Tuinplus.nl beschikt over ruime ervaring als het aankomt op het voorzien van een advies op maat.

 

Neem contact op met de specialisten van Tuinplus.nl

Ben je overtuigd van de voordelen die de groothandel in bloembollen je te bieden heeft? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op. Het team van Tuinplus.nl denkt graag met je mee en je kunt altijd een voorstel op maat voor jouw bedrijf verwachten. Heb je specifieke wensen als het aankomt op het type bloembol of een concept, geef dit dan direct aan. Of je nu gaat voor een display concept of een concept dat aansluit op het seizoen, ook voor jouw wensen is er meer dan genoeg keuze.