Boerderijtuinen
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een relatie? Search4Love kan jou helpen!

Jij werkt en woont in Breda, hebt een fijne vriendenkring om je heen en hebt het prima naar je zin. Maar toch mis je iets in je leven. Een fijne partner om jouw dagen en belevenissen mee te delen. Ben je al best een tijdje op zoek naar een leuk maatje maar is het succes daarin tot nu toe uitgebleven? Bij Search4Love hebben we een eenvoudige manier voor jou om andere leuke singles vlak bij huis te ontmoeten: ga naar een speeddate in Breda!

Je kan snel met ons speeddaten

Je hoeft bij ons niet lang te wachten om je kansen in het vinden van de liefde te vergroten. Wij hebben met grote regelmaat de leukste speeddate avonden in Breda gepland staan. De geplande avonden hebben elk hun eigen leeftijdscategorie. Schrijf je in voor een speeddate avond die bij jouw leeftijd past, zodat je singles ontmoet die in ongeveer dezelfde fase van hun leven zitten als jij. Ben jij een vrouw en val je op vrouwen of ben je een man en val je op mannen? Ook dan hebben we regelmatig geschikte speeddate avonden voor jou. In onze agenda zijn altijd avonden speciaal voor lesbiennes of homo’s te vinden.

Wanneer je je gaat inschrijven kan je de exacte tijd en locatie van het speeddate event zien, samen met een routebeschrijving, parkeergelegenheid en advies voor het openbaar vervoer. Vanzelfsprekend zijn onze locaties gezellig, knus en hebben de ideale omgeving om lekker te daten.

Gezelligheid, daten en matches vinden

Is het tijd voor jouw speeddate avontuur en ben je best wel zenuwachtig? Snappen we, maar is echt niet nodig! Je wordt bij de ingang opgevangen door onze aardige hostess, die jou een welkomstdrankje en een speeddate kaart geeft. Ze laat jou zien waar jij kan gaan zitten. Voordat we starten met daten wordt er een duidelijke uitleg gegeven over de avond, zodat iedereen weet hoe de avond zal verlopen. En dan, daten maar! De ene helft van de groep blijft op zijn plekje zitten, de andere helft schuift steeds na vier minuten een plekje door. Op naar de volgende date.

Tussen de dates door krijg je de tijd om de speeddate kaart in te vullen. Hierop houd je bij welke date je leuk vond en welke niet. Dit doe je door een simpel ‘ja’ of ‘nee’ bij iedere date op de kaart in te vullen. Hebben jij en een date allebei ‘ja’ over elkaar ingevuld? Leuk, je hebt een match gevonden! Je hebt natuurlijk ook kans om meerdere matches op een avond te vinden. Ontdek vanaf nu zelf met jouw match of er een toekomst voor jullie samen is weggelegd.

 

https://www.search4love.nl/