Boerderijtuinen
Image default
Toerisme

Plan uw rondreis door Spanje en bezoek het historische Andalusië

Staat u te popelen om weer eens het vliegtuig in te stappen en een mooie reis te maken? Ontdek de wereld met de samengestelde rondreizen van Vámonos Travels! Zij hebben diverse individuele rondreizen samengesteld waarmee u de meest indrukwekkende plekken bezoekt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis door Spanje waarmee u kennis maakt met Andalusië? Of een rondreis door Italië om Sicilië te ontdekken? Waar de reis ook heen gaat, Vámonos Travels zorgt ervoor dat uw reis onvergetelijk wordt.

Een rondreis door Italië, dwars over Sicilië

Italië is het land van de pasta, liefde, rijke cultuur en de prachtige kust. Reis tijdens uw rondreis door Italië dwars over Sicilië en maak kennis met de rijke geschiedenis die het eiland kent. Hier zijn namelijk nog volop sporen van de Noormannen, de Romeinen en de Grieken te vinden! Bezoek ook zeker het pittoreske plaatsje Cefalu, ga duiken in de azuurblauwe zee van Blue Bay of bezoek Agrigento: het middeleeuws centrum met Arabische en Normandische invloeden.

Maak een rondreis door Spanje en slaap in Andalusië in paradores

Naast een onvergetelijke rondreis door Italië, is Spanje ook zeker aan te raden. Kies ervoor om door Andalusië te trekken en u gaat zeker een bijzondere reis tegemoet. Andalusië heeft zeer veel historische interessante steden stadjes met architectonische hoogstandjes. Start uw luxe rondreis door Spanje in Malaga, waar de Parador op een heuvel in de stad gebouwd is. Hier heeft u een mooi uitzicht over de Middellandse Zee. Vanuit daar reist u gemakkelijk door Grenada, Córdoba en bijvoorbeeld Sevilla.

Boek uw reis

Wilt u een rondreis door Italië of Spanje maken? Bekijk de voorbeeldreizen van Vámonos Travels of stel uw eigen reis geheel zelf samen. Zo weet u zeker dat u langs alle plekken komt die u graag bezoeken wilt. De medewerkers van deze reisorganisatie inventariseren graag uw wensen om aan de hand daarvan uw droomreis samen te stellen!