Boerderijtuinen
Image default
Toerisme

Wanneer moet ik een doorlopende reisverzekering vergelijken? (Mali en Nieuw Zeeland)

Een doorlopende reisverzekering vergelijken is voor u de verstandigste optie als u meerdere keren per jaar op reis gaat. Stel een aangepaste dekking samen voor uzelf en uw bagage op al uw buitenlandse reizen en, tegen een meerpremie, ook op binnenlandse reizen.

U kunt een doorlopende reisverzekering aanvragen als u jonger bent dan 100 jaar, een vaste verblijfplaats in Nederland hebt en meer dan de helft van het jaar in Nederland woont. 

Een doorlopende reisverzekering vergelijken is niet noodzakelijk, maar het kan wel de moeite waard zijn, afhankelijk van het aantal reizen dat u in de loop van het jaar maakt.

Als u maar één keer op zomervakantie gaat, is een polis voor één reis waarschijnlijk goedkoper. Maar als u twee keer of meer weggaat, is een doorlopende reisverzekering vergelijken wellicht de beste oplossing. Dat komt omdat één polis al uw reizen dekt.

Als het gaat om doorlopende reisverzekeringen, hebben Nederlandse aanbieders vaak goede aanbiedingen beschikbaar, en u kunt geld besparen. Kijk goed rond om de beste doorlopende reisverzekering te vinden die aan uw behoeften voldoet.

De belangrijkste voordelen van een doorlopende reisverzekering vergelijken zijn:

  • Het is gemakkelijker omdat u niet steeds een eenmalige reisdekking hoeft te regelen

  • U kunt zonder planning weggaan, wetende dat u beschermd bent

  • Het kan goedkoper uitvallen

  • Het is geschikt voor het grootste deel van de wereld, en u kunt het aanpassen aan waar u heen gaat

  • Het is flexibel, dus u kunt uw dekking aanpassen aan verschillende scenario’s.

Reist u naar Mali? Heeft u al aan uw reisverzekering gedacht?

Ongelukken en ziektes zijn niet te voorkomen als u naar Mali reist. Medische noodgevallen kunnen niet alleen uw reis verpesten, maar ook een diep gat in uw portemonnee slaan. Dit is waar een internationale doorlopende reisverzekering Mali om de hoek komt kijken.

Wanneer u gaat kijken voor een reisverzekering voor Mali, moet u nooit minder dan accepteren:

  • Dekking voor medische kosten en hospitalisatie. In geval van ziekenhuisopname in Mali moet de verzekeringsmaatschappij de kosten rechtstreeks kunnen dekken, zodat u niet uit eigen zak hoeft te betalen en vervolgens om terugbetaling hoeft te vragen.

  • Medische repatriëringhulp. Als er iets ergs gebeurt, wil je er zeker van zijn dat je naar huis kan worden teruggestuurd om te worden behandeld.

  • Een noodhulplijn die 24/7/365 bereikbaar is. Je weet nooit wanneer je het nodig zult hebben, maar je weet wel dat je iemand wilt hebben die er is als zich een noodgeval voordoet.

  • Dekking burgerlijke aansprakelijkheid. Als je per ongeluk iemand verwondt of privé-eigendom beschadigt.

Heb ik dekking nodig in Nieuw-Zeeland?

Onverwachte gebeurtenissen kunnen overal gebeuren. Het is net zo belangrijk om een binnenlandse reisverzekering Nieuw-Zeeland te hebben wanneer u rondreist als wanneer u naar het buitenland reist. Als u een inwoner bent van Nieuw-Zeeland, dekt een binnenlandse reisverzekering u tegen annuleringen, bagage en vaak ook het eigen risico van huurauto’s. Medische dekking is niet inbegrepen, maar u komt wel in aanmerking voor door de overheid gefinancierde gezondheidszorg.

Toeristen die Nieuw-Zeeland bezoeken, zijn momenteel niet wettelijk verplicht om een reisverzekering te hebben, maar het wordt sterk aangeraden om u te beschermen tegen torenhoge medische rekeningen en meer.

 

https://www.vergelijkenvanreisverzekeringen.nl/