Boerderijtuinen
Image default
Verbouwen

Schakel een gevelrenovatiebedrijf om schade aan uw gevel te voorkomen

Is de gevel van uw bedrijfpand vervallen of zit er beginnende schade aan? Laat de gevel dan tijdig renoveren! Wanneer u hier namelijk te lang mee wacht, zal de schade alleen maar erger worden en de kosten om het te herstellen groeien. Daarnaast is het ook verstandig om een gevelrenovatiebedrijf in te schakelen om dergelijke schade te voorkomen. Wanneer u Reconex inschakelt weet u zeker dat u een professioneel bedrijf vindt. Zij hebben een uitgebreide netwerk waarmee ze geheid een gevelrenovatiebedrijf vinden dat bij u past.

Waarvoor schakelt u een gevelrenovatiebedrijf in?

Wanneer u te lang wacht met een gevelrenovatie, bestaat de kans dat de gevel en het pand schade oplopen die moeilijk te herstellen zijn. Zo kunnen voegen verdwijnen, scheuren in het metselwerk groter worden of zure regen in de stenen gaan zitten. Wanneer u een gevelrenovatiebedrijf inschakelt, zijn er verschillende werkzaamheden die ze voor u uitvoeren. Voor zowel het onderhoud, een renovatie of het herstellen van de schade zijn er diverse zaken waarmee ze u van dienst kunnen zijn. Denk hierbij aan:

  • Scheuren in de gevel oplossen
  • Het uithakken van voegen
  • Het lood vervangen
  • Vochtbestrijding, bepleistering, zoutbestrijding
  • Het vervangen van waterslagen en lateien

Vind het bedrijf dat bij u past

Zoekt u nog een professioneel gevelrenovatiebedrijf? Reconex helpt u met het vinden van een gevelrenovatiebedrijf, maar ook bij het vinden van een bedrijf voor het onderhoud van uw gevel en herstellen van schade aan uw gevel. Wanneer u tijdig een gevelrenovatie laat uitvoeren, bespaart u op energiekosten doordat de isolatie beter is en kunt u hoge kosten voor onderhoud en het herstellen van schade besparen. Maak uw wensen kenbaar en laat de medewerkers van Reconex weten wat voor gevelrenovatie u wenst. Vervolgens zoeken zij een geschikt gevelrenovatiebedrijf voor u. Neem hiervoor eenvoudig telefonisch contact met hen op en ze bespreken graag de mogelijkheden met u.

https://www.reconex.nl/